Home About Me Favourites Shop my closetA first impression

2/02/2012

Hi there en welkom op the Dutch Dauphine!

Mijn naam is Kelly, ik ben achttien jaar oud en woon in het Texas van Nederland, beter bekend als de Achterhoek. 

Een aantal jaren geleden schreef ik wekelijks met veel plezier een artikel voor mijn toenmalige blog. Door drukte op school (po's, mo's, so's.. de hele bliksemse bende) werd dit echter steeds lastiger en mijn (valse-) hoopgevende laatste tekst ("Ik ben echt snel weer terug hoor!") schreef ik zo'n drie jaar geleden.. 
Sinds ik niet meer op de middelbare school zit heb ik gelukkig weer wat meer tijd voor leuke dingen en daarom heb ik de knoop maar doorgehakt, The Dutch Dauphine is daarvan het resultaat :). 
Hoewel mijn lay-out nog een klein tot middelgroot drama is wilde ik me toch even kort voorstellen: 

Naam/leeftijd/opleiding

Kelly Elisa/achttien/gymnasium (afgerond). 

Op het moment

Ik heb na het afronden van de middelbare school gekozen voor een tussenjaar. Aankomend schooljaar ben ik van plan iets in de richting media, taal en/of cultuur te gaan studeren. 

Loves and likes 

  • Schrijven en lezen
  • Beauty en mode
  • Sport en gezondheid
  • Bakken en koken 
  • Films en tv series 
Mijn blog
Ik ben van plan om iedere week een of meerdere updates te plaatsen die te maken zullen hebben met lifestyle, mode en beauty. De bovenstaande loves en likes zal je regelmatig terug kunnen vinden op The Dutch Dauphine!

With love!

Kelly 1 opmerking

  1. Leuk zeg Kelly, ik wil ook al een tijdje een blog aanmaken maar ben zo iemand die het weer vergeet te updaten! Misschien ooit toch maar eens doen, kan ik eindelijk mijn liefde voor make-up etc wat meer kwijt haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio