Home About Me Favourites Shop my closetBlair Eadie

2/21/2012
Sinds ik voor het eerst een paar foto's van the lovely miss Blear Eadie zag ben ik fan. En ik niet alleen, Blair wordt door Vogue gezien als een van de belangrijkste stijlvoorbeelden van dit moment. Deze alom geroemde stijl is een gedurfde mix van moderne stukken, felle kleuren en een soort van Audrey Hepburn-esque chic. Denk: Cateye zonnebrillen, trenchcoats en hoog opgestoken haar. Soms is het kleurenpalet van haar outfits net iets te breed naar mijn smaak, maar als ze voor 'simpel' (als je het zo mag noemen) gaat dan ben ik meteen verkocht. Deze outfit van afgelopen week is een goed voorbeeld. 


Wauw! Het is lang geleden dat ik zo weg was van een outfit, maar dit is wat mij betreft spot on. Een prachtige zonnebril van Karen Walker, de rode versie van Céline's it-bag en een geweldige faux fur jas/sweater van Kate Spade. 

Wat ik zo leuk vind is de hierboven besproken mix van chic en modern. De kleding zou Audrey Hepburn niet misstaan hebben (gezien de titel 'A la Audrey' is Blair het daar mee eens), maar de tas, schoenen en armbanden maken het modern. 

De zonnebril had ik al vaker gezien op haar blog en nadat ik geduldig heb gewacht tot ik een goede variant tegenkwam ben ik nu eindelijk geslaagd. More on that later! 

Grappig detail: Toen ik de foto's aan mijn moeder liet zien zei ze: "Dat lijk jij wel!". Ik weet niet in hoeverre dat echt zo is, maar hey: toch mooi meegenomen ;). 

What do you think? Is dit jouw smaak? 

With love, 
Kelly 
11 opmerkingen

 1. De céline tas is zo mooi! Alleen dan het liefste (als we toch mogen kiezen) een slagje groter. Leuke post Kelly! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwieee!

  xoxo 2NDtheytalk.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh, wat een super mooie outfit!
  Heel erg leuk artikel!: )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de outfit zelf niet echt een WOW-factor, maar Blair Eadie ziet er altijd goed uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jaa super gaaf!! ik wil haar tas hebben!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt heel leuk dat tasje!
  xo


  mydutchfashionstyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zij is zo leuk, volg haar blog al een tijdje:)

  Leuke blog heb je meid :)


  XOXO

  http://blondefashiontale.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love her! I met her in New York during fashion week, and she is also the sweetest person ever!

  xoxo,

  colormenana.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio