Home About Me Favourites Shop my closetRomantic hairstyles

2/13/2012


Als mijn favoriete bloggers niet hadden geschreven over hartjes manicure, romantische looks en andere zoetigheid was het waarschijnlijk totaal langs me heen gegaan, maar gelukkig werd ik op tijd verrast met de mededeling dat het morgen Valentijnsdag is! Zie hier daarom mijn Valentijns-bijdrage, better late than never right? 


Ik snap dat niet iedereen rondzweeft op een roze wolk, uitkijkend naar liefdesbetuigingen/serenades en (Tiffany-) verlovingsringen. Veel mensen kiezen voor optie 2: zonder op te kijken langs de Jamin en de Douglas stampen omdat Valentijnsdag toch echt wel commerciĆ«le Quatsch is..
Maar ja, je kan er vrij weinig aan veranderen en daarom zeg ik: geef je over! Je hoeft geen kaartjes te schrijven of koekjes te bakken, maar zeg nou zelf: dit is toch het perfecte moment voor een romantisch kapsel, zoete nagellak en winged eyeliner? 
Om je niet meteen te overdonderen met enthousiasme zal ik me beperken tot romantische kapsels. The place to be voor inspiratie is absoluut Tumblr. Zie hier een deel van mijn (zeer onbescheiden) verzameling romantische hairdo's:


Valentino girls
Source: Madame Lolina via Flickr.comDe echte Valentino meisjes backstage. By Maud Welzen 


Via ilovehair.tumblr.com
via thevamoose.com


 Tot slot: de inspiratie voor dit artikel: een filmpje van Youtube guru Michelle Phan via LiveLifeGorgeous:
Ben jij op Valentijnsdag iets bijzonders van plan? 


With love, 

Kelly

Bron onbekend tenzij het anders is aangegeven. Herken je een foto van jezelf of ken je de bron laat mij dat dan even weten! 

Source unknown unless stated otherwise. Please contact me if you recognise a picture as you own or if you know the source!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio