Home About Me Favourites Shop my closetTOV essentials

2/10/2012

Toen ik vorige week binnenliep bij Entrée viel mijn oog binnen een paar seconden op deze beauties. Eigenlijk wilde ik ze graag in een beige/tan kleur, maar dat deed helaas weinig goeds voor mijn huidskleur (of nouja, het gebrek daaraan). De zwarte variant daarentegen.. 

Ze zijn gemaakt van kalfsleer en daardoor heerlijk zacht. De sleehak is behoorlijk hoog, maar ze sluiten goed aan en hebben een plateau aan de voorkant. De geoefende hakdrager kan hier dus letterlijk en figuurlijk prima mee uit de voeten. Bijkomend voordeel: zelfs de grootste zeeschuiten lijken net poezelige prinsessenvoetjes! 


Ik heb de wedges gekocht bij Entrée in Velp. 

Er zijn maar weinig winkels in de Achterhoek die ik echt kan waarderen, maar ik ga ieder seizoen wel een keertje naar Entrée. De winkel is op het eerste gezicht vrij deftig. Dit deel van de collectie is simpel en chic met veel kasjmier en wol. Het andere deel beneden is echter een stuk jonger. Hier vind je ontzettend leuke blousjes, jurkjes en basics van topkwaliteit. Ik ga eigenlijk nooit met lege handen naar huis!

With love, 
Kelly 7 opmerkingen

 1. Ontzettend mooie schoenen! Wauw!
  X Wiesje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauuuuuuw! I think I just fell in love... X ali

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OH MY GOD!
  En toevallig heb je 2 paar van deze beauties ingeslagen natuurlijk.
  Eentje in uwer maat, eentje in de mijne.
  Je kent mijn adres! Ik zie ze met blijde verwachting tegemoet :D

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, deze zijn ontzettend mooi! Prachtig! Benieuwd hoe je ze gaat combineren, deze beauties :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Om nog even terug te komen op mijn vorige comment: ik wil ze echt hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanks everyone! Ik ben er zelf ook heel blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio