Home About Me Favourites Shop my closetA few favourites

3/30/2012


First of all: mijn oprechte excuses voor het gebrek aan artikelen deze week. Ik ben op het moment verbazingwekkend druk voor iemand zonder school en vast werk. 
Ik heb however voor de komende week twee posts in gedachten: als eerste een nagellak tag en daarnaast een shoplog video. Die laatste had ik eigenlijk deze week online willen zetten, maar toen bleek photobooth niet echt geschikt en uhh.. mijn nerveuze Luna 'Loony' Lovegood achtige gestamel netzomin.. 
Fingers crossed for that one.. 
Voor nu mijn friday favourites!: 
Favourite nailpolish
Het was liefde op het eerste gezicht toen ik Chanel's nieuwste kleuren May en April op beautyblogs zag verschijnen. Met name het hoge 60's gehalte van May sprak me erg aan. Hij was al bij verschillende winkels uitverkocht, maar op het vliegveld van Barcelona kon ik hem eindelijk meenemen. Ik ben er echt heel erg blij mee, wat een prachtige kleur! 
Bron foto's: beautylab.nl 

Favourite internet gadget 


Meet the Bookseer! Ken je dat knagende gevoel: je hebt net een geweldig boek gelezen, maar er zijn geen andere delen (meer) en de auteur heeft verder niets in hetzelfde genre geschreven.. niet getreurd: gebruik de Book Seer! 
Deze deftige meneer vraagt zich af wat je nu kunt gaan lezen en geeft je een aantal alternatieven. Hij slaat de plank ook wel eens mis (Harry Potter intypen en dan Twilight als alternatief krijgen.. thanks but no thanks), maar over het algemeen werkt het aardig goed. 

Favourite black 'n white pictures

Mijn favoriete actrice: Kirsten 'Kiki' Dunst 


Amber Heard 
Alle foto's via Tumblr, bronnen (helaas!) onbekend. 

Favourite books

Ik vond het vroeger al heerlijk om compleet op te gaan in een fantasiewereld (Hogwarts met name) en ondertussen blijkt er weinig veranderd: ik ben al weer een paar maanden in de ban van a Game of Thrones, a Clash of Kings en nu a Storm of Swords van fantasy mastermind George R.R. Martin. Ik leerde de boeken kennen na het zien van de gelijknamige serie. 

Het verhaal gaat over het fictieve werelddeel Westeros en de (ei)landen daaromheen waarin zes koningen strijden om de troon. 
Dankzij de verschillende spannende verhaallijnen en onverwachte wendingen is dit boek erg moeilijk aan de kant te leggen, maar zeker de moeite waard! 

Favourite anticipated tv series premiere 


A Game Of Thrones again! Na meer dan een half jaar gewacht te hebben is het aankomende zondag eindelijk zover: de aftrap van AGOT's seizoen twee in Amerika! Zoals je al kon lezen heb ik me vermaakt met het eerste seizoen en de boeken, maar ik ben desalniettemin heel erg excited en benieuwd. Zal dit seizoen het ongekende succes van deel 1 overstijgen? Zijn de nieuwe personages zoals ik ze heb voorgesteld? Ik ben benieuwd! 


Favourite quote 


With love,

Kelly 3 opmerkingen

  1. Oe, ik wil nog altijd een Chanel lakje proberen want ik vind April van deze collectie echt een prachtige kleur! Alleen.... dan denk ik weer aan de prijs en de kwaliteit die je overal hoort, dan koop ik liever twee OPI lakjes.. Maar wel mooi hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh ik vind die Chanel may ook echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio