Home About Me Favourites Shop my closetJeans and glasses

3/01/2012Ik ben heel lang op zoek geweest naar een grote, chique zonnebril à la Audrey Hepburn, maar de zoektocht is gelukkig ten einde gekomen! 

Ik was al in het bezit van een sportieve pilotenbril en een ronde zonnebril, maar na het zien van Blair Eadie's prachtige Karen Walker wilde ik ontzettend graag een gelijksoortig jaren '60 model. Na een paar maanden zoeken had ik me eigenlijk al neergelegd bij het idee dat ik in Nederland waarschijnlijk niets zou vinden, maar twee weken geleden liep ik in Doetinchem (of all places) tegen de perfecte budget variant aan. Gewoon bij de Eyewish Groeneveld nota bene!
It was love at first sight: De zonnebril is groot, stevig, chique, neigt naar cateye en heeft ondanks het merk (D&G) een heel gunstig prijskaartje.

Daarnaast vond ik een rode 'skinny' spijkerbroek en een blauwe broek met rechte pijpen (leuk met pastelkleurige pumps als het weer warmer wordt!) dus mijn middag was goed geslaagd. De zonnebril komt niet helemaal goed over op de foto's, dus ik zal kijken of ik binnenkort een paar outfit foto's kan maken met een van de broeken en de bril. 


What do you think? 


With love, 

Kelly 7 opmerkingen

 1. I LOVE IT, I LOVE IT, I LOVE IT.

  Seriously.

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh mooie zonnebril! Ik heb zo'n model ook, alleen dan een beetje olijfgroen achtig maar die heb ik al jaren haha. Van de hema! :) Wil ooit nog wel een goede trouwens..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lruke aankoopjes meid!

  XOXO

  http://blondefashiontale.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh de zonnebril is ergggg mooi!!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I have those colors too! Such vibrant colors!

  :)
  xx

  http://daydreamfrenzy.blogspot.com/
  http://daydreamfrenzy.blogspot.com/
  http://daydreamfrenzy.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio