Home About Me Favourites Shop my closetTwo updates

3/03/2012

Hi there! Even een paar kleine updates: 

1. Lay-out 
Zoals je (misschien) ziet heb ik wat kleine veranderingen aangebracht in de lay-out. Ik + fancy pantsy computer stuff = niet echt een geweldige combinatie (zeg maar gerust een drama), maar hoewel ik nog even ruzie heb met de titels van de artikelen (die veranderen als je 'lees verder' aanklikt) ben ik aardig tevreden. Ik ga nog een keer een header proberen te maken, maar op het moment heb ik geen inspiratie, geen programma, geen skills.. kortom: geen flauw idee. 

2. À la Bree van der Kamp
Net als Desperate Housewives' keukenkoningin Bree vind ik het heerlijk om zo nu en dan mijn schort (met Burberry print, jaja!) uit de kast te trekken en iets te bakken of te koken. Cupcakes, koekjes, taarten en andere dikmakers lekkernijen hebben mijn voorkeur, maar zo nu en dan komen de Jamie Oliver kookboeken tevoorschijn. Zo ook vandaag! 
Ik ben bezig geweest met een twee gangen diner voor vanavond: Italiaanse tomatensoep met reuze croutons als hoofdgerecht en overheerlijke tiramisù als nagerecht. 
Alhoewel de soep absoluut een favoriet is bij ons thuis gaat het nu even om de Tiramisù. Het recept heb ik via mijn moeder van een Italiaanse kok gekregen en ay dios mio het smaakt echt geweldig. Ik heb nog nooit een betere variant geproefd in een restaurant (en dat zegt best wat, want ik kies bijna altijd Tiramisù of Crème Brûlée, oftewel: veel vergelijkingsmateriaal!) 
Anyway, ik heb wat foto's gemaakt dus binnen een paar dagen kun je hier het recept verwachten! 

With love, 
Kelly 2 opmerkingen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio