Home About Me Favourites Shop my closetA few favourites

4/29/2012

Hallo lieve lezers, 
Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ben ik de afgelopen tijd een slechte blogger geweest. Ik had graag gewild dat dit puur door een gebrek aan inspiratie kwam, maar helaas was ik deze week te ziek om zelfs een simpel stukje te typen. 
What happened? Nou, het is nog steeds niet helemaal duidelijk wat er aan de hand is, maar het ziet er naar uit dat ik een soort ontsteking in mijn buik heb. Hoe, wat, waar? Geen idee, maar het was erg heftig en pijnlijk. 
Gelukkig gaat het weer de goede kant uit! 

Als je bijna niets anders kan doen dan op bed liggen dan is het maar wat fijn om het world wide web binnen handbereik te hebben: filmpje kijken, serie downloaden, Tumblr surfen. Ik heb weleens geroepen dat ik in het verkeerde decennium ben geboren, maar daar ben ik nu niet zo zeker meer van. In de roaring twenties hadden ze tenslotte nog geen internet ;). 

Klik 'lees verder' voor de favorieten van deze week! 

PS. Yep, ik dacht what the hell laat ik er dan maar gewoon favourites van maken want eerlijk is eerlijk een vaste dag werkte niet echt ;). 


Favourite dutch tv-show - Shopping Queens 


In de eerste instantie leek Shopping Queens mij een beetje te.. Nederlands? Over the top? Ik was in ieder geval niet erg enthousiast. 
Maar toen ik vorige week ellendig op de bank lag te zappen kwam het voorbij en je raadt het al: het bleek hartstikke leuk te zijn! 
Shopping Queens is vrij simpel samen te vatten: Stilist Fred van Leer geeft vier vrouwen een thema en met dit thema in hun achterhoofd (bijvoorbeeld een High Tea met Máxima) moeten ze met €400 binnen drie uur een bijpassende outfit scoren. Deze wordt beoordeeld door de andere meiden en aan het eind van de week krijgen ze ook een cijfer van Fred. De vrouw met het hoogste gemiddelde krijgt de titel Shopping Queen en mag voor €1000 gaan winkelen, niet verkeerd toch? 
Oké, het is niet al te hoogdravend, maar leuk vermaak is het zeker! 
Shopping Queens vind je iedere doordeweekse dag om 20.00 op RTL5. 

Favourite american tv-show - The Big CIk had al veel gehoord over the Big C, maar het verhaal sprak me niet direct aan. The Big C gaat namelijk over een suburban mom die ontdekt dat ze kanker heeft en vervolgens besluit het roer om te gooien. Het blijkt echter heel leuk te zijn want niets is te gek voor haar: een zwembad? Sure! Een nieuwe auto die, oeps!, een schakelwagen blijkt te zijn? Gewoon kopen! Brazilian Wax? Why not?! Ondertussen denken haar familie en vrienden dat ze langzaam gek wordt want ze heeft hen nog niet over haar ziekte verteld.. 
Ik vind het echt een zeer geslaagde serie. Het is ontzettend goed geschreven waardoor het zowel diepgang als comedy heeft. En het is natuurlijk een goede boodschap: live to the fullest while you can!
Zie ook het superleuke intro 

Favourite tumblr pictures


Bron: onbekend


Bron: onbekend


Bron: onbekend


Bron: Marie Claire via Tumblr


Bron: onbekend

Favourite food 

Een vervelende bijkomstigheid van het ziek zijn deze week was mijn totale gebrek aan eetlust. Het enige waar ik echt warm voor liep waren de verse aardbeien van de groenteboer. So good! Het is nu de perfecte tijd om aardbeien te eten en dat proef je: het zijn net snoepjes!  


Favourite quote
Bron: whitepaperquotes.tumblr.com

Favourite hairstyle inspiration 
Mijn ouders zijn al jaren groot fan van de KRO detectives en langzamerhand begin ik ze ook steeds meer te waarderen. Het begon met bekende series als Midsomer Murders, Sherlock Holmes en Lewis, maar nu ik toch weinig kan doen geef ik de underdogs ook een kans. Sommige vond ik persoonlijk minder geslaagd (Murderland, The Silence), maar Above Suspicion met Kelly Reilly (die je misschien kent als Mary Watson in Sherlock Holmes of Caroline Bingley in Pride and Predjudice) vond ik errug goed.
Niet alleen de serie zelf, maar ook miss Reilly's haar trok mijn aandacht:

 Reilly als "strawberry blonde".. 
... of als redhead all the way. Ik vind beide wel charming eigenlijk, vooral dat nonchalante vind ik erg leuk. Ik heb altijd al rood haar gewild dus wie weet ;). 

With love, 
Kelly 3 opmerkingen

 1. Ik vind het jammer dat Shopping Queens om 8 uur komt, want ik kijk dan altijd gtst.. Die The big C ga ik binnekort ook maar eens bekijken, want het klinkt wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Snel beter worden he Kelly! Misschien kun je dan nog wel mee naar bevrijdingsdag in Wageningen en bij Taric blijven slapen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks :) ik hoop dat ik erbij kan zijn want het lijkt me echt heel leuk/gezellig :)

   Verwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio