Home About Me Favourites Shop my closetBrilliant basics

4/13/2012

Als ik naar mijn garderobe kijk is er een ding overduidelijk: I'm a sucker for basics. Veel donkerblauw, grijs, wit en zwart. Veel effen kleuren. Veel simpele jurkjes, nette blazers, blauw/wit gestreepte t-shirts en skinny jeans. Pretty much een mix van basics en klassieke stukken met hier en daar een kleurige uitschieter in de vorm van sjaaltjes, schoenen en accessoires. 
Toch vind ik het best moeilijk om goede stukken te vinden doordat ik hoge eisen stel aan kleding (geen polyester aan de binnenkant, sowieso geen slechte kwaliteit en niet al te duur) Vooral bij ketens als H&M, Zara en Vero Moda vind ik het lastig om te slagen, terwijl ze ontzettend leuke kleding hebben. 
Ik heb weinig ervaring met Mango, maar de foto's van de zomercollectie zien er veelbelovend uit! Heel veel mooie basics van (ogenschijnlijk) goede kwaliteit. 
Klik "lees verder" voor de full-sized foto's! 


Pretty, non? Ik ben niet zo'n fan van de pantalons, maar de luchtige sweaters, jurkjes en blouses vind ik echt prachtig! Perfect for summer! 


What do you think? 


With love,

Kelly 5 opmerkingen

 1. Oee die spijkerbroek is leuk!! En het blouseje van de eerste fullsize foto en en en dat opengewerkte jurkje.. en de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I am so obsessed with this model, I think she is amazing! All these clothes look amazing on her!

  www.styliststeph.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Foto 5 en 6 vind ik heeel leuk! vooral die broek <3 Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt mooie foto's! Echt een mooi model. ♥ DutchBlossom

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio