Home About Me Favourites Shop my closetMy first Polyvore experience

5/03/2012

A Parisian feeling
Ik ben al een hele tijd fan van lamode op Polyvore.com en een paar dagen geleden dacht ik what the hell! Dat ga ik ook eens proberen! 
Blijkbaar had ik al drie jaar een account (Oh?), maar dit is mijn eerste collage dus het heeft nog niet zoveel spetterende achtergrondjes en andere flitsende poeha, maar ik ben er toch best blij mee. Dit is mijn stijl ten voeten uit: jeans met een mooie leren tas, een leuk blousje en wat accessoires. Simpel, maar wel elegant (tenminste, dat is de bedoeling). Ik vond het wel grappig dat de ene helft van de stukken heel betaalbaar is en de andere helft uhh.. not so much. 


Uniqlo summer top
£30 - uniqlo.com

Acne sheer button down shirt
$250 - lagarconne.com

Navy blue blouse
$49 - romwe.com

Chloé leather shoes
$450 - kirnazabete.com

Chloé tote handbag
£1,125 - harveynichols.com

Oasis stretch jewelry
$20 - oasis-stores.com

Alex and Chloe heart jewelry
$90 - alexandchloe.com

Silver hair accessory
99 SEK - nelly.com

Monki oliver sunglasses
€10 - monki.com


What do you think? Lijkt het je leuk om vaker een collage te zien?


With love, 

Kelly 
4 opmerkingen

 1. Gosh, en wie vindt het duurste ding meteen het mooiste: moi :( Die Chloé ballerina's zijn te mooi :) Ik vind het inderdaad knap dat je er betaalbare dingen bij hebt, haha wanneer ik op polyvore probeer te werken dan komen er alleen 3400,94 prijsjes uit.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha daar heb ik bij tijdschriften wel altijd last van! Dan zie je een collage van 9 betaalbare tassen en 1 dure en welke vind ik mooi.. juist. Wat is jouw Polyvore naam?

   Verwijderen
 2. Ziet er leuk uit, vind eigelijk alles leuk eruit behalve de Uniqlo summer top haha. Maar de rest zou ik wel in mijn kledingkast willen hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio