Home About Me Favourites Shop my closetBack in time with the Silent Film Director

5/09/2012

Ladies and (perhaps also) gentlemen, 
May I present to you one of the most fun apps out there? 


De Silent Film director! 
Met deze app kan je binnen een paar minuten vintage filmpjes maken van je eigen materiaal. Zo kan je bijvoorbeeld muziek toevoegen (veel grappige Charlie Chaplin-achtige deuntjes), de video gedeeltelijk of helemaal versnellen en een effect toevoegen (denk: jaren '20, zwart wit, sepia vintage, jaren '70 etc.). De app kost op het moment €1,79,- en komt met een aantal extra opties zoals het toevoegen van schermpjes met tekst. Deze extra opties heb ik zelf niet, omdat ik de light versie gebruik die rond Charlie Chaplins geboortedatum gratis was (daar kwam ik helaas te laat achter, anders had ik het even laten weten!)
Dat mag de pret niet drukken, want de app is alles dat wordt beloofd in de omschrijving: Fun. Simple. Elegant. Zelfs het meest saaie filmpje wordt met de Silent Director de moeite waard!

Mijn eerste filmpje is daar een goed voorbeeld van. Toen ik met mijn paard een half uur op de osteopaat moest wachten besloot ik de app eens uit te proberen: 


Hiervoor heb ik het jaren '20 thema gebruikt en versnelling in het tweede gedeelte. Zoals je ziet snapt Wessel het concept filmpjes maken nog niet helemaal ;) 


Ik heb vanmiddag even snel een ander filmpje gemaakt. Dit is het thema sepia vintage met 2.0 versnelling in het begin en 3.0 aan het einde:
Mijn filmpjes zijn natuurlijk compleet van de zotte, maar het wel errug leuk om te doen, haha! 

In de app zelf vind je trouwens de best bekeken creaties van anderen, heel handig als je nog wat inspiratie nodig hebt. 

Wat vind je van de filmpjes? Ga je deze app zelf gebruiken? 


5 opmerkingen

  1. Hahaha you made me smile! Heel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, Geniaal!

    (misschien is dit iets voor ons ipv zwaar on-intelligente filmpjes met british accent, bunny-oren en huge zonnebrillen, maken...) Dit is namelijk very fun zónder dat het beschamend wordt! Nice, nice, nice!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio