Home About Me Favourites Shop my closetEssie & Rimmel goodies

5/29/2012

Ik heb lang smachtend naar de nagels van andere bloggers gekeken, maar zoals je in mijn Photo Diary al kon zien ben ik nu ein-de-lijk de gelukkige eigenaresse van twee Essie nagellakjes! En het was dubbel feest, want voor alle Rimmel producten bleek een 1+1 gratis actie te gelden. Dat kwam goed uit, want ik wilde al een tijdje een felle lipstick uitproberen en nu heb ik er maar liefst twee!


Ik was helemaal niet van plan om een fancy pantsy review te maken, maar ik ben erg tevreden over deze (betaalbare!) producten dus ik wilde er toch even iets over kwijt. 


"Shocking Pink, 220" en "Pink Gossip, 110" van RimmelEerst even zeuren: de omhulsels vind ik erg tegenvallen. Lippenstiften van merken als L'OrĂ©al hebben meestal een stevig omhulsel met mooie vormgeving. Deze daarentegen doen erg goedkoop aan. Ze zijn gemaakt van flinterdun plastic, de kleur is een beetje tacky en die vervelende stickers/sticker afdrukken maken het er niet mooier op. Maar.. zoals je ziet zijn de swatches veelbelovend! Met name "Shocking Pink" (de onderste kleur). Nou nou, ik heb veel respect voor beautybloggers want holy cupcakes wat was het lastig om een foto te maken in het juiste licht/met de juiste afstand en bij voorkeur een waarop ik niet al te scheel kijk. Maargoed het is (enigzins) gelukt! 


Op de foto's van de bovenste rij draag ik Pink Gossip. Ik vind de kleur, die in het echt nog net iets feller is, erg mooi bij mijn lichte huid. Uitgesproken maar niet al te heftig. Ik ben echt heel blij met deze lippenstift. Het enige nadeel is  de geur, die is namelijk erg zoet en chemisch. Gelukkig ruik je het met name bij het opbrengen.  


Ook Shocking Pink ruikt naar goedkope bloemetjes parfum, maar verder ben ik even tevreden. De kleur is dieproze, bijna paars (toen ik in het dorp rondliep kreeg ik een paar schuine ogen hier en daar). De kwaliteit is zelfs nog beter dan Pink Gossip. Het is bijna een lipstain, zo roestvast blijft hij zitten! Ik zie het een beetje als een alternatief voor de heftige rode lippen die ik absoluut niet kan hebben in mijn gezicht. Even wennen, maar errug leuk! 

Kortom: ik ben zeer tevreden! 

Essie's "Sugar Daddy" en "Cute as a Button"


Ik was opzoek naar een vervanging voor mijn goed dekkende, lichtroze Rose Satin van Chanel en hoewel deze er niet echt op lijkt ben ik er wel heel blij mee. Hij had van mij wel wat beter mogen dekken, maar ik denk dat een nailwhitener in plaats van basecoat ook al wonderen verricht. Hij bleef trouwens erg lang mooi (bijna een week) en ik vind een heel subtiel kleurtje vaak wel charmant, zowel bij bruine als bleke handjes. I like it! 


En tot slot: Cute as a Button! Ook deze is in real life iets feller, maar de kleur is net zoals op de foto koraal. Ik ben helemaal weg van deze kleur, heerlijk fris en niet al te 'lief'. Echt een knallende zomerkleur. Ook deze nagellak blijft heel lang mooi en bladdert amper. Een aanrader! 

Ps. "Like" The Dutch Dauphine op Facebook voor updates en extra's! Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio