Home About Me Favourites Shop my closetColourful items for spring

5/16/2012

Ik ben helaas - en bovendien niet te geloven- nog steeds ziek, dus van winkelen komt op het moment bijzonder weinig. Afgelopen donderdag ging ik even met mijn moeder de stad in en dat resulteerde in 1,5 uur beroerd op het bankje bij de kapper hangen totdat moederlief me weer mee naar huis kon nemen. So much for shopping. 
Gelukkig had ik in maart en april al wat goede lente aankopen gedaan en mijn moeder was zo lief om een paar leuke sjaaltjes en een tasje mee te nemen uit Italië, zodoende heb ik toch een shoplogje voor jullie :). 


Simpele Oxfords van Invito - sinds ik mijn rijbewijs heb spookt het volgende zinnetje regelmatig door mijn hoofd "Oh god, in deze schoenen kan ik niet rijden!". Waardoor ik in het begin steeds óf op mijn All Stars liep (niet altijd even charmant) óf een paar pumps achterin had staan. Ondertussen kan ik gelukkig prima uit de voeten (ha!) met mijn look-a-like Pistol boots, maar dit is toch een fijn alternatief. Iets gekleder dan All Stars en een stuk comfortabeler en veiliger dan rijden met hakken! 
Kobaltblauwe sandaaltjes voor de lente/zomer. Ik zeur eigenlijk nooit over het weer, maar ik zou deze best een keer aan willen binnen nu en een paar weken.. 

Het tasje uit Italië! Cute, non? 
Sjaaltje van de H&M met parfum print. Ik heb veel donkere sjaals dus het werd tijd voor iets meer kleur in mijn stapel! 


And some more! Deze retro sjaal komt ook uit Italië. Net als de volgende kobaltblauwe met Gucci (-ish) print:


.. and more.. de stars and stripes of the USA, deze gaat zo goed samen met mijn rode broek en leren jasje, love it! Tot slot een deel van mijn nieuwe blazer, het was onmogelijk om het ding er in zijn geheel op te krijgen (mijn camera heeft kuren) dus beschouw dit maar als een sneak peek ;). 


Kortom: je zou niet zeggen dat ik gek ben op sjaaltjes..

What do you think? 
6 opmerkingen

 1. Uwer sjaaltjes vind ik nog steeds prachtig! (Ik wil uw de Amerikaanse variant graag kidnappen!) En uwe schoenen zijn ook echt zeer lovely!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I like very muchos!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee kelly!
  ik ontdekte net je blog via facebook.. en wat doe je dat ontzettend leuk!:)
  & I love the new stuff!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, prachtige items! Lekker kleurrijk allemaal.
  Ook helemaal mijn stijl :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio