Home About Me Favourites Shop my closetPhoto diary: A quiet week

5/21/2012


Hi there!
Femke suggereerde dat het bijhouden van een Photo Diary misschien een leuke toevoeging voor mijn blog zou kunnen zijn en dat leek me eigenlijk wel het proberen waard! 
Vanwege mijn ziek zijn zul je deze eerste keer weinig "Supercalifragilisticexpialidocious" waardige foto's zien, maar wel een paar bits and bobs from daily life. 


Mijn vader kreeg bij zijn nieuwe auto een overheerlijk (en prachtig!) taartje van Moët & Chandon. Een soort cake met romige vulling, op z'n minst tien laagjes hoog. Echt vakwerk gemaakt door Huize van Wely in Amsterdam. Wat is er nou leuker dan een onverwacht cadeautje? 
Vaderlief (links in beeld) had een goede week, want hij verscheen ook in Vroege Vogels van de KRO (een cameo, maar toch!). 


Ik heb deze cakejes gemaakt met de cupcake mix van de Welkoop en het is echt een aanrader! Helemaal zelf maken is natuurlijk net iets lekkerder en dan blijven de cakejes ook een dagje extra goed, maar voor een supersnel resultaat is dit zeker niet verkeerd. 


Ah ik vind dit zo'n mooie advertorial! Ik wil.. 1. de haarkleur 2. de lippenstift en 3. de advertorial zelf inlijsten.   
Keeping up with the Kardashians is mijn guilty pleasure (jaaa I know I know) en daarom besloot ik Kourtney en Kim take New York ook een kans te geven.. Ik moet zeggen dat het een beetje tegenviel! Khloe blijft mijn favoriete Kardashian en die was nergens te bekennen.. 


Ik moest even in het dorp zijn voor het Moederdag cadeau en toen ik langs dit huis liep kon ik niet anders dan wegdromen. Het gebouw staat al tijden leeg en iedere keer weer zie ik een cupcake shop met tea room en terras voor me als ik erlangs loop.. Het is een tikkeltje vervallen van dichtbij, maar met de juiste renoveringen kan dit zo mooi worden.. 


Het moederdag cadeau toen het net klaar was! Ik was best trots op mezelf ;) 


 Ik heb deze week hard aan mijn schrijfcursus gewerkt. Eerst binnen en de afgelopen dagen heerlijk in het zonnetje. Een verhaal schrijven blijkt trouwens een stuk gecompliceerder te zijn dan ik in eerste instantie dacht.. 
YAY! Mijn allereerste Essie nagellakjes! Sinds ik Emily van Cupcakes and Cashmere met Cute as a Button op haar nagels zag was ik fan en het heeft even geduurd, maar dankzij de Etos heb ik nu niet alleen Cute as a Button (l), maar ook Sugar Daddy in mijn bezit. Deze twee en twee nieuwe lipsticks zal ik aankomende week wat extra aandacht geven in een aparte blogpost. 

Et c'est tout! Niet spannend, zinnenprikkelend of anderszins spectaculair materiaal, maar zoals de titel al voorspelde: A quit week.


What do you think, Photo Diary: yay or nay? 

3 opmerkingen

 1. Leuk zo'n Photo Diary!! Ga ik zelf misschien ook eens proberen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yeeeey! Leuk artikel!
  Je blijft toch ook een romantische ziel, met je cupcake shop/tearoom...
  Ook leuk voor uwer vader, vanwaar zijn moment of fame/wat mocht hij doen? :)

  ps: you can bring cupcakes to me woensdag, at Amsterdam. Want in dat geval maak ik tijd vrij om te meeten :D
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Maar geef toe... hoe perfect zou zo'n tearoom zijn?! En dan mag ik er natuurlijk werken en alle cupcakes die over zijn gaan natuurlijk naar de bediening...
   Wat betreft mijn vader: het was een stukje over de jacht in Nederland en hij was toevallig in the right place at the right time ;) xx

   Verwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio