Home About Me Favourites Shop my closetZwarte pumps

6/05/2012

Elegant in black


Elegant in black by kellyelisa 


Het is ongelofelijk, maar waar: ik heb geen dichte, zwarte pumps. En dat blijkt steeds weer problematischer te zijn dan je in eerste instantie zou denken. Zo had ik gisteren een feestje op een mooie locatie en wilde noch op stoere laarsjes noch op open sandalen gaan. Uiteindelijk zijn het toch de laarsjes geworden, maar ai wat miste ik een paar black beauty's in mijn kast. 
En ik mis ze niet alleen bij diners of feestjes. Ik kan me ook geen betere schoen bedenken voor een sollicitatie gesprek of date. En denk bijvoorbeeld eens aan die dagen waarop je toch écht een kast vol met niets om aan te trekken hebt.. dan zijn zwarte pumps altijd goed. 
Ik heb even rondgesnuffeld op Polyvore en een paar betaalbare en minder betaalbare varianten op een rijtje gezet. Mijn voorkeur gaat uit naar de Miu Miu's. De voorkeur van mijn portemonnee gaat vreemd genoeg uit naar de Steve Madden Slip On's ;)

1. Miu Miu high heel pumps, $1,100 via miumiu.com
2. Gucci pumps£300 via flannelsfashion.com
3. Miu Miu high heel pumps, $645 viamiumiu.com
4. Steve Madden Slip on shoes, $85 via zappos.com
5. Steve Madden Suede pumps, $99 vialordandtaylor.com
6. INC International Lila slingback shoes, $55 via macys.com
7. Betsey Johnson suede pumps, $98 via betseyjohnson.com
8. Vince Camuto platform pumps, $90 via vincecamuto.com
9. Vince Camuto high heels, $89 via shoptheshoebox.com
10. Suede pumps, £70 via nelly.com

Welk model of merk heeft jouw voorkeur? 
5 opmerkingen

 1. Zwarte Louboutins staan hoog op mijn wish list!
  Jammer dat ik weet dat ze helaas nog lang op dat lijstje zullen blijven staan...
  Lfs, Cherel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Miu Miu ! maar daar is mijn portemonee het niet mee eens

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nummer 10!! Wat een heerlijke hoge hak. Dutch Blossom ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe mij maar nummer1 :D

  XOXO
  http://blondefashiontale.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio