Home About Me Favourites Shop my closetVeelbelovende nieuwe trailers

6/20/2012

Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio en Carey Mulligan in the Great Gatsby
Hi there! Zo nu en dan valt mijn oog op de nieuwe trailers bij Imdb.com en ik moet zeggen dat ik de afgelopen tijd een paar keer blij verrast was. Klik verder voor mijn favoriete trailers van dit moment!


The Perks of Being a Wallflower (release: 25 oktober, 2012) Via thehuffingtonpost.comHet verhaal: The Perks of Being a Wallflower is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Stephen Chbosky en draait om de 15-jarige Charlie (Logan Lerman). Charlie is een zogenaamde wallflower: iemand die zich op de achtergrond houdt/een buitenbeentje. Gelukkig vindt hij steun bij twee oudere studenten (gespeeld door Emma Watson en Ezra Miller).

Mijn eerste indruk: Een typisch coming-of-age verhaal, maar het ziet er goed uit. Ezra Miller (oftewel Kevin uit "We need to talk about Kevin") vind ik nu al hilarisch. 
Ps. Zoals je in de trailer al kon zien en horen komt de op Tumblr veel gebruikte zin "And in that moment, I swear we were infinite" uit dit boek. 

Les Misérables (release: 10 januari, 2013) 

Via Collider.com


Het verhaal: Tja, dit verhaal is eigenlijk niet in een paar zinnen uit te leggen: er gebeurt veel, er is veel drama en er zijn veel personages. De kern: hoofdpersoon Jean Valjean (Hugh Jackman) heeft negentien jaar in de gevangenis gezeten voor het stelen van een stuk brood en komt dan vrij. Hij neemt een andere identiteit aan zodat hij een nieuw leven kan beginnen, maar breekt daarmee de voorwaarden van zijn vrijlating. Inspecteur Javert (Russel Crowe) raakt geobsedeerd met het vinden van Valjean. De andere belangrijke personages hebben allen te maken met de misstanden in Frankrijk anno 1832 (het jaar van de juli revolutie).

Mijn eerste indruk: Ik heb verschillende versies van I dreamed a dream gehoord maar deze is veruit de beste. Wat legt Anna Hathaway ontzettend veel gevoel in het lied. Verder: de cast, de kleding.. kippenvel! 
P.s. Naast Russel Crowe, Hugh Jackman en Anne Hathaway spelen ook Eddie Redmayne, Helena Bonham Carter, Amanda Seyfried en Sacha Baron Cohen rollen in de film (sterrencast much?). 

The Great Gatsby (release: 25 december, 2012) Het verhaal: The Great Gatsby is een bewerking van F. Scott Fitzgerald's gelijknamige klassieker. Het verhaal speelt zich af in Long-Island en New York gedurende de roaring twenties en wordt verteld door Nick Carraway (Tobey Maguire). Hij is de buurman van hoofdpersoon Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), een mysterieuze oorlogsveteraan die spectaculaire feesten geeft voor de nouveau riche. Nick leert ook Gatsby's jeugdliefde Daisy kennen en wordt langzaam in hun wereld van glamour gezogen. Deze wereld blijkt helaas niet zo mooi te zijn als het lijkt.Mijn eerste indruk: Wederom kippenvel! Wat een prachtige trailer en wat een topcast. Ik heb het boek vorig jaar gelezen en de acteurs zijn (zo op het eerste gezicht) echt perfect gecast. De kleding en het decor zijn bovendien veelbelovend.


The Dark Knight Rises (release: 20 juli, 2012) Het verhaal: Acht jaar zijn verstreken sinds de vorige film. Hoofdpersoon Bruce Wayne (Christian Bale) heeft moeite met zijn dubbelleven en wordt opgejaagd door de politie omdat hij de misdaden van Harvey Dent op zich heeft genomen. Bovendien moet Batman optreden als Commissaris Gordon (Gary 'Sirius Black' Oldman) een complot ontdekt: de hele stad wordt opnieuw bedreigt met de ondergang. Daarnaast probeert Batman het mysterie rondom een vrouw genaamd Selina Kyle (Anna Hathaway) te ontrafelen. 

Mijn eerste indruk: Hmm. Ik vind het lastig. De trailer is spectaculair en ik ben benieuwd naar Anna Hathaway, maar de mannen met maskers zijn voor mij nog even een twijfel gevalletje. Maar goed, de eerste twee films waren echt top dus ik heb goede hoop!

Ook veelbelovend: The Amazing Spiderman (met Andrew Garfield en Emma Stone), The Hobbit: An Unexpected Journey (met Martin Freeman en Ian McKellen), The Bourne Legacy (met Jeremy Renner) en Anna Karenina (met Keira Knightly, Aaron Johnson en Jude Law).

Welke films wil jij absoluut gaan zien?  


2 opmerkingen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio