Home About Me Favourites Shop my closetSummer shopping

6/26/2012

Hi there! Wat was het heerlijk om weer even te kunnen winkelen zeg. Oké, het waren maar twee uurtjes en oké, ik heb - op de Etos en de Marc Cain Store na - alleen de binnenkant van de Zara gezien, maar toch.
Het viel me de laatste tijd op dat ik bijna geen leuke zomerkleding heb. Slechts twee leuke broeken en een handjevol t-shirts. Daar heb ik gelukkig wat verandering in aan kunnen brengen.. 


Ik was meteen verliefd op deze koraalrode top van de Zara. Heel mooi in combinatie met mijn rode skinny jeans. De ketting (H&M) heb ik al een paar maanden, maar ik vond het eigenlijk wel een leuke combinatie. 
Voor de geïnteresseerden: de ketting is nu in de sale voor een paar euro! Deze satijnen blouse van de Zara wilde ik al heel lang. Hij is heerlijk zacht, de mouwen kunnen opgerold en vastgemaakt worden en ik zie het helemaal voor me in combinatie met skinny jeans of (in) een leuke rok. Een fijne linnen top met strass op de schouders. Love at first sight!


Deze broek kocht ik een paar dagen geleden bij Tribute in Doetinchem. Ik wilde eigenlijk een simpele donkere spijkerbroek kopen, maar broeken van de grote jeansmerken (G-SUS, Levi's) zitten zelden goed. Ze zijn standaard te lang, te laag (naar mijn smaak) en omdat ik zo klein ben zijn ook rechte broeken vaak nog te 'baggy'. Toen ik de hoop eigenlijk al had opgegeven probeerde ik een van de nieuwe modellen van Circle of Trust. Super skinny, zacht, met een soort plooien bij de knieën en.. hoog! Heerlijk! 
Altijd fijn: een paar mooie katoenen t-shirts. Ik was verbaasd over de goede kwaliteit (en dat voor nog geen acht euro), aanrader!


Et c'est ça, ik heb gelukkig weer wat om aan te trekken deze zomer ;) 


17 opmerkingen

 1. Hey! Leuke dingen heb je geshopt! Vooral de koraalrode top + ketting en de satijnen blouse van Zara zijn echt super! Die katoenen shirtjes heb ik ook, zijn inderdaad echt prima que prijs kwaliteit verhouding! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spulletjes heb je gekocht! Dat roze shirt en die ketting zijn echt leuk, zeker als combinatie :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke dingen!

  Bedankt om langs te komen op mijn blog!

  Lieselotte
  http://andthesummerof84.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke dingetjes heb je gekocht!! Die blouse van Zara wil ik ook wel!
  Chica de Ahora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke aankoopjes! Het t-shirtje en de blouse zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love your shopping!!! that embelished t-shirt is beautiful and the first coral one I love too! xo, Alma
  http://www.soulofashopper.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb eigenlijk ook niet veel zomerkleren! Ben nog steeds in shopping modus dus :-D

  Die t-shirt met stras op de schouders is super! Wil ik ook wel graag. En khaki broeken zijn altijd een basis, ben al benieuwd naar aan-foto's! <3

  Leuke blog --> bookmarked!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke spulletjes, ik vind de ketting prachtig! Je hebt een leuke blog, ik volg je nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw, dat blousje van zara! hebben hebben hebben!

  bedankt voor je reactie! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankopen!

  Het koraal topje en die witte blouse van Zara vind ik erg leuk!  http://style-chameleon.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ikvind het tshirt met de shoulder statements het leukst! Mooie aankopen!
  Ik volg je nu, follow back?

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah leuke aankoopjes! Dat witte blouseje vind ik leuk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke dingen heb je geshopt! Dat koraalkleurig topje en die ketting vind ik wel het mooist hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie aankoopjes! Vooral het shirtje en de blouse van de zara

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke aankopen,super gave dingen!
  Bedankt voor de reactie op mjn blog!X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke aankoopjes, het eerste blousje is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. I love Zara clothes, cheap and fashion at the same time :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio