Home About Me Favourites Shop my closetPhoto diary: discovering Instagram

6/16/2012


Hi there! Ik heb een paar weken geleden Instagram ontdekt (je vindt mij daar als @kellyklaver), dus hierbij niet zomaar een Photo Diary maar een Instagram Photo Diary (m.a.w.: leukere foto's van slechtere kwaliteit! Whoop whoop!). 

1. Mijn oma werd 4 juni 75 jaar (zou je niet zeggen hè?) en om dat te vieren gingen we met de hele familie uit eten. Eerst gebak, vervolgens barbecue en afsluiten met thee/koffie en hapjes. Ontzettend gezellig! 
2. Meet Drago, ons nieuwste familielid. Hij heeft ondertussen al drie bijnamen:  Drago Malfoy (obviously..), Dextro XXL, want wauw wat heeft die hond een energie en Scoob, omdat hij best een beetje op Scooby-Doo lijkt.. 
3. Van (heerlijk, puur natuur yoghurt-) ijs van Erben Wennemars naar 4. Een winterjas met UGG'S. What's happening?!5 + 6De pastéis werden gelukkig gewaardeerd hier in huis.
7 + 8. Een paar dagen geleden kreeg ik van de dokter een 24-uurs bloeddrukmeter mee naar huis. Een apparaatje aan de broekriem, een kabeltje over je schouder en wat armcandy (ahem). Overdag niet vervelend, 's nachts was het 'wakker gepompt worden' minder prettig.. 
9. Ik ben in Amsterdam geweest om een college Taal en Communicatie te volgen en had daarvoor nog even tijd om met Femke (zie foto) bij te kletsen met een stukje cheesecake erbij. 
10. Toen was het bovendien nog hot hot hot dus kon ik ook mijn nieuwe sandaaltjes aan (in combinatie met Cute as a Button van Essie). 
11. Ik heb de films The Help en The Iron Lady besteld bij Bol.com en ja als je dan toch bezig bent.. Ik heb veel goeds gehoord over Taal is zeg maar echt mijn ding en ik ben zo benieuwd naar Fifty Shades of Grey dat ik het boek maar gewoon besteld heb.

12. Nog meer leesvoer en mijn guilty pleasure.. 

Dat was 'em weer voor deze week! Heb jij ook Instagram en zo ja: onder welke naam kan ik je vinden? 
1 opmerking

  1. Wat een lief hondje! En leuke slippertjes! Ik ben je nieuwe Bloglovin volger :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio