Home About Me Favourites Shop my closetMy summer wishlist

7/25/2012

Summer wishlist

Summer wishlist van kellyelisa 
Click on the images below the view their brand!
Hi guys!
Ik ben druk in de weer met een New in/Birthday post, maar in de tussentijd wil ik deze collage met jullie delen. Ik maakte mijn summer wishlist al een hele tijd geleden en hoewel ik twijfelde of ik hem nog wel wilde posten besloot ik het toch maar te doen. De sale is tenslotte nog in volle gang en gelukkig geldt dit ook voor het zomerse weer in Nederland!  

With love,
Kelly 

Ps. De score tot nu toe: statement necklace: check. Strappy sandals: on their way. Vooral een mooie peplum top van goede kwaliteit is moeilijk te vinden!  2 opmerkingen

  1. Leuke dingen heb je uitgezocht! En inderdaad, ik ben ook opzoek naar een mooie peplum top, maar ik heb ook nog niks kunnen vinden. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk Kelly! Leuke items hoor :) De ketting: bijna exact maar dan in het turquoise. De peplumtop: ook binnen maar dan zwart/wit gestreept en met mouwtjes (van New look en ziet er niet goedkoop uit). De zara tas: bijna hetzelfde alleen dan zwart (winter haha) een slag groter en zonder gaatjes. Toevallig!!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio