Home About Me Favourites Shop my closetPhoto diary: the start of summer

7/30/2012

Instagram bevalt goed! Ik ben ondertussen een stuk fanatieker geworden mede dankzij een aantal leuke ervaringen. Zo zag ik gisteren dat ik de winnares ben van Beautylab's Instagram win-actie! Ik ben erg benieuwd naar het make-up setje, but more on that in a different post. Voor nu: mijn photo diary :).


1. De kleur Mademoiselle van Essie. Helaas niet geheel dekkend, maar zeker een mooi basic lakje. 
2. Na het zwemmen uitrusten op een terrasje met Femke
3. Het bijna sprookjesachtige bos bij ons voor het huis. 
4. New armcandy van Lucardi (twee euro per stuk!). 
5. Lunchen met mijn moeder. 
6. Bad hair day = good braid day! Die "Hey jij daar, jij met dat Tymoshenko kapsel!" moest ik dan maar op de koop toe nemen. (Terwijl het daar toch echt niet op lijkt..) 
7. Achterop de paardenkoets. Dat klinkt nogal boers, maar in werkelijkheid voelt het alsof je in Pride and Predjudice bent beland. Niet? Nouja, met een beetje fantasie dan.. 
8. Mijn supergezonde koekjes in the making. 
9. Onder de veranda aan mijn cursus werken en genieten van het lekkere weer. 
10. Als een van mijn vriendinnen een Puffin- (NL: Papegaaiduiker, maar dat klinkt niet half zo leuk) kaartje kan vinden dan krijg ik die geheid. Steevast beginnend met "Hey Puffin..!".
11. Cupcakes bakken met Annya. 
12. Dit was ook een leuk Instagram moment. Het zomerse weer was ineens in geen velden of wegen meer te bekennen, dus trok ik mijn favoriete H&M sweater maar weer eens uit de kast. Hier kreeg ik vervolgens van H&M Netherlands een leuke reactie op! 

13. Mijn twee nieuwste aanwinsten van Bol.com: The Fault in Our Stars van John Green en A Great and Terrible Beauty van Libba Bray. 
14. Drago is mijn persoonlijke voetenwarmer. 
15. Time for birthday cake! 
16. En last but not least: mijn nieuwe top. Heel simpel taupe/groen met een leuk detail aan de hals. Ik zie het voor me in combinatie met een zwarte maxi rok en een paar goede pumps.. yes/no? 

That's it for now. Mijn Instagram naam is trouwens @kellyklaver. Als je het leuk vindt, laat dan je Instagram naam achter bij de comments dan neem ik ook een kijkje op jouw profiel! 

With love, 
Kelly 4 opmerkingen

  1. Wat een super leuke foto's! Wat is je username op Instagram? Dan volg ik je :) ! Ik vind je haar echt super mooi met die vlecht erin, echt vet dat je dat allemaal zelf kan! Die nagellak van Essie is ook beeldschoon, licht kleurtje maar I love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die gezonde koekjes zien er heel lekker uit!

    En ik denk niet dat ik problemen krijg met Fashionology krijg, ze hebben geen patent ofzo?    http://style-chameleon.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio