Home About Me Favourites Shop my closetPonytail deluxe

7/02/2012'Vroeger' noemde mijn vader me vaak Hermoine. Oké, Ik zat graag met mijn neus in de boeken, maar mijn haar speelde ook een rol. In het pijnlijke tijdperk zonder stijltang wilde mijn kapsel namelijk nog wel eens een spektakel zijn. Veel slag en een ietwat ontploft effect als ik het snel moest föhnen. Bovendien moest ik iedere dag een uur naar school fietsen wat de boel niet bepaald bevorderde.
Dit probleem probeerde ik op de basisschool aan te pakken met hele strakke knotjes (en middenscheiding.. zie je het voor je?) en in de eerste jaren van de middelbare school gingen er heel wat bussen haarlak doorheen.
Met de komst van stijltang, krultang, haarmasker, goede conditioner en een beetje fohn-fähigheid werd mijn haar gelukkig een stuk handelbaarder, maar verdween ook een groot deel van het volume.
Los valt het wel mee, maar in een staartje vind ik het vaak een tikkeltje zielig ogen. Afijn, de oplossing: een 'haircuff'! Deze van de H&M is technisch gezien een halve cuff, maar werkt minstens zo fijn.

With love, 
Kelly 13 opmerkingen

 1. Staat mooi! Ik wil er zelf ook nog een! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo simpel maar echt heel mooi!


   XOXO

   http://blondefashiontale.com

   Verwijderen
 2. hij lijkt me erg fijn en is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook een haircuff, een rosé kleurige :)

  Chica de Ahora

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haircuffs zijn leuk! Ik vind vooral de roestkleurige erg mooi :-) ! Denk dat een met elastiek wel handiger is (dus die wat jij hebt), dat die beter blijft zitten ;) ?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk Kelly! Ik wilde er eigenlijk ook eentje maar sinds ze bij de H&M in rosé uitverkocht zijn (of met panterprint, like wtf) moet ik ebay maar eens afzoeken. En nog bedankt voor de revenge-tip. Hij is echt heeeeel erg leuk!! Ben alweer bij aflevering 21

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke haircuff! ik heb er ook 1 van H&M, die kan helemaal dicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze haircurf ook gekocht (voorraadje). Het is echt ideaal en maakt een staart net weer wat leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf ik wil deze ook nog steeds keer kopen!
  moet ik eerst tijd hebben voor een dagje of middagje stad.

  liefs

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio