Home About Me Favourites Shop my closetHow to lose friends & alienate people

8/31/2012"You thought Brad Pitt was a cave in Yorkshire."

Geluksmomentje: halverwege een film ontdekken dat het een stuk leuker/interessanter/grappiger blijkt te zijn dan je in eerste instantie dacht. Dit gebeurde mij afgelopen week tijdens het kijken van How to lose friends & alienate people. Ik had eigenlijk geen leuke series of films meer in mijn downloads staan (just checked: er staan nog 31 films/series in mijn downloads..) (maar zo voelde het niet..) en herrinerde me vaag iets over deze film. Eerlijk gezegd was alleen de titel blijven hangen (it's a good one right?), ik had geen idee waar het verhaal over ging. 

Ondertussen ben ik, lucky you, beter op de hoogte: 


De verhaallijn: Sidney Young, een Britse schrijver die met professioneel partycrashen en celebrity bashen een schamel salaris verdiend krijgt een droombaan in Amerika aangeboden. Hij houdt zich in eerste instantie alleen bezig met het veroveren van de extreem leeghoofdige actrice Sophie (Megan Fox) maar blundert daarbij (en eigenlijk ook in ieder ander aspect van zijn leven) aanzienlijk. Kirsten Dunst's personage Allison geeft een zwier aan het verhaal. 


Mijn mening: Ik moest in het begin even wennen aan hoofdpersoon Sidney. In dit soort films zijn de hoofdpersonen meestal gespierd en zoetgevooisd. Maar niet getreurd: Simon is grappig, charming en heeft geweldige chemie met Kiki D. De film is oncenventioneel, maar absoluut vermakelijk. Erg.. quirky.  


The clothes: Ik was weg van Kirsten outfits in de foto's hierboven en onder. Nu kan zij zelfs in een vuilniszak nog nonchalante chic uitstralen, maar vooral de french braid en de simpele doch moderne kantoorkleding vond ik erg geslaagd. En de geweldige flappergirl outfit hieronder natuurlijk ook. Really? Really!De film ziet er in eerste instantie misschien niet heel aantrekkelijk uit, maar houd je van: 

1. Britse humor
2. Romcoms met een knipoog
3. Kirsten Dunst en/of Megan Fox (nu ik erover nadenk.. als je een ongelofelijke hekel hebt aan La Fox dan wil je deze film waarschijnlijk ook wel zien..) 

Dan kan ik maar een ding zeggen: gaat dat zien! 

With love, 
Kelly 3 opmerkingen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio