Home About Me Favourites Shop my closetTrntbl - a Tumblr top tip

8/05/2012


Een screenshot van mijn afspeellijst

Ik ben al jaren een fanatieke Tumblrina. Vooral de veelzijdigheid van Tumblr spreekt me erg aan. Je kan er voor kiezen om alleen leuke blogs te volgen en zo nu en dan iets te 're-bloggen', maar als je er zelf voor in bent zijn de mogelijkheden oneindig. Mensen uit allerlei verschillende landen leren kennen, nieuwe dingen ontdekken (sites, designers, webshops, muziek, boeken, films, series), kennis uitwisselen en ga zo maar door.

Zo was mijn liefde voor muziek niet bijzonder groot toen ik aan Tumblr begon, maar dankzij alle enthousiastelingen van all over the world is dat nu wel anders. Het is zo simpel: iemand plaatst een liedje, die kom je tegen op je 'dashboard' (de hoofdpagina waarin alle berichten verschijnen) je klikt erop et voilĂ : je leert weer een nieuwe artiest kennen terwijl je rustig verder scrollt!

Als ik de muziek ook daadwerkelijk leuk vind download ik vaak het meest recente album van de artiest in kwestie, maar nu is er dankzij Trntbl.com een nieuwe optie bijgekomen. Als je bij Trntbl (turntable) je gebruikersnaam intypt krijg je namelijk binnen een paar seconden alle audiobestanden die je ooit op je Tumblr hebt gezet bij elkaar in een overzichtelijke afspeellijst. C'est magnifique, non?

Ik vind het in ieder geval een geweldige uitvinding en luister al een paar dagen naar de nummers die ik op mijn Tumblr heb verzameld, ideaal!

Hopelijk hebben jullie hier iets aan! 

With love, 

Kelly 1 opmerking

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio