Home About Me Favourites Shop my closetBlue, blonde and bold colour

8/14/2012

Ken je dat gevoel? Dat je iets op internet, in een winkel of bij een vriendin hebt gezien en dat je daar zo razend enthousiast van wordt dat het kledingstuk/juweel/hebbeding in kwestie wekenlang in je gedachten blijft? Ik moet zeggen dat ik hier vroeger vaker last van had dan nu, maar mede dankzij modeblogs wil dit geldverslindende verschijnsel toch nog weleens de kop opsteken. 
Zo wilde ik graag:
1. "Scandinavisch haar", net een tikkeltje koeler dan het normaal gesproken is en recht afgeknipt met weinig laagjes. Hoewel ik het eerst wel erg kort vond (Rapunzel is niet voor niets mijn rolmodel) hebben twee vriendinnen me overtuigd dat het toch echt wel leuker is dan lang. 
2. Blauwe Essie nagellak met de geweldige naam "Bikini so Teeny" die ik vervolgens voor mijn verjaardag kreeg van diezelfde vriendinnen (kortom: Aline en Marieke, jullie zijn TOP). 
3. De neon-gele budget ketting der budget kettingen van de H&M die ik na een lange zoektocht in good ol' Doetinchem vond! 
Daarnaast, niet nieuw maar wel opnieuw uitgevonden: mijn asymmetrische Sustilo t-shirt die al jaren in de kast hangt.
 


Dit droeg ik bij het shirt: mijn ernstig strakke Circle of trust jeans, simpele sandaaltjes van een onbekend merk en mijn nieuwe zalmroze tas van Smaak (niet op de foto) (obviously). What do you think? 

With love, 

Kelly 7 opmerkingen

 1. Yayyyy! :)
  Heb zojusit ook mjin eerse Essie nagellakje gekocht!!
  "Sugar Daddy" and I liiiiike!

  Wauuuuw trouwens voor je nieuwe header/rand?? van je blog! Toptoptop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat leuk! Ik vind het zo'n fijn merk, superfijn kwastje, blijft lang zitten, mooie kleurtjes :)
   En dankjewel, ik heb er hard mijn best op gedaan :)!

   Verwijderen
 2. Wat schrijf jij heerlijk zeg! I LOVE de ketting.
  Leuk blog :)
  X An

  fshnattacks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bikini so teeny is echt zooo een leuk kleurtje haha! Wat lief dat je vriendinnen die gaven voor je verjaardag - maar ach je mocht immers toch verwend worden. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw die ketting en die sandaaltjes zijn geweldig! Erg leuk om te lezen trouwens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook echt eeuwen naar die ketting gezocht, helaas zonder resultaat :(

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio