Home About Me Favourites Shop my closetBetween summer and autumn

8/27/2012

Scandinavian Chic


R13 scoop neck t shirt / Zoe karssen terry cloth shirt, $150 / T by Alexander Wang cap sleeve shirt, $150 / Madewell denim vest / Cushnie Et Ochs pleated mini skirt / Stella McCartney short lace skirt, $785 / Rebecca Minkoff espadrille wedge / Converse black sneaker, $80 / DANNIJO neon necklace / Chanel nailpolish  / Gina Tricot - Accessoarer, $22

Ik ben best een beetje fan van bloggers My Blomquist en Elin Kling. De bovenstaande - op hun stijl ge├»nspireerde - items zou ik dan ook graag aan mijn garderobe toe willen voegen. Bonus: op de high heels na kunnen de stukken ook tijdens de herfst gedragen worden! 

With love, 
Kelly 

Ps. Vergeet me niet te volgen via Bloglovin' en Facebook, it's much appreciated! 3 opmerkingen

  1. Super leuk gedaan! Vooral de grijze shirtjes en all stars zou ik zo aan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk Kelly! Vooral het kantenrokje met een van de grijze tops erop!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk gedaan! De shirts en de lakjes zijn mijn favoriet!:) Ik volg je via bloglovin!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio