Home About Me Favourites Shop my closetNew season, new colours

9/23/2012


Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik een flinke lap tekst moet lezen of leren dan lijken zelfs de minst leuke klusjes een ware verademing. Ik betrap mezelf er elke keer weer op dat ik mijmerend mijn kamer afspeur, op zoek naar huishoudelijk vertier. Zelfs het schoonmaken van mijn boekenkast lijkt dan een heerlijke tijdsbesteding..  

Toen ik me deze week door een stuk Propaganda theorie heen worstelde viel mijn oog ineens op mijn nagellak vaas. Dit zorgde voor een Instagram foto van favoriete herfstkleuren in spe en dat leidde weer tot het idee voor deze blogpost. 
Zie hier het resultaat: een mix van nieuwe en oude kleurtjes die ik deze winter vol liefde ga gebruiken als SOG (voor wie onder een wi-fi loze steen heeft gezeten: Studie Ontwijkend Gedrag). 


Grijs en zo donkerpaars dat het bijna zwart lijkt. Tot mijn grote spijt heb ik ze amper gebruikt vorig jaar, maar daar gaat deze winter verandering in komen.

Goud, lila/paars en - voor mij onmisbaar in de herfst/winter periode - wijnrood. Ik heb de stickers eraf gehaald voor mijn DIY projectje, maar ze zijn van good ol' Hema. Ik weet bijna zeker dat deze of soortgelijke kleurtjes nog te koop zijn. Ps. Ze dekken als een tierelier. 

Mijn absolute favorieten zijn van Pupa (l), Essence en OPI (r). De inhoud van de eerste en de laatste zijn puur glitter, waardoor het eerste laagje een beetje treurig oogt, maar het tweede laagje werkelijk spectaculair is. Als ik de zilveren draag voel ik me net een Elf uit Lord of the Rings, de tweede heeft een hoog Kate Moss gehalte en de derde is simpelweg geweldig in a Lauren Conrad kind of way. Yup, I'm an addict.. 

Naast deze typische herfst/winterkleuren blijf ik natuurlijk trouw aan Rose Insolent van Chanel. 

Wat zijn jouw favoriete herfst/winterkleuren op dit moment? Let me know!

With love, 
Kelly 

Follow The Dutch Dauphine on Facebook, Twitter and Bloglovin'7 opmerkingen

 1. Super leuke post! Echt leuk geschreven. Ik volg je nu ;)

  Uhm mijn kleuren zijn donkerblauw, donker rood, mosgroen en paars :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke lakjes! Ben benieuwd hoe die van OPI er IRL uit ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De donkerrode vind ik errug mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren!Ben eigenlijk benieuwd naar de lak van OPI. Ik ben zelf altijd van de roze nagellak, welke tijd van het jaar ook is. Ik weet niet waarom maar ik denk dat het gewoon 'mijn' is haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja ik ook hoor, het is meestal 90% roze en 10% afwisseling ;) Ik zal dat lakje van OPI binnenkort swatchen!

   Verwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio