Home About Me Favourites Shop my closetA little "lifespo"

9/13/2012

Hi there! 
Ik wil even mijn oprechte excuses aanbieden voor mijn BBB (bad blogging behaviour). Ik ben gestart met de opleiding Communicatiewetenschap en dat is op het moment even heftig moet ik zeggen. Lange dagen, veel leeswerk, allerlei nieuwe indrukken en de helft van de tijd geen flauw idee waar ik moet zijn en hoe ik daar kom (als iemand nog wat ruimtelijk inzicht over heeft..) en dat in combinatie met het Chronisch Vermoeidheidssyndroom.. it's quite something!

Je begrijpt misschien wel dat ik daarom wat minder energie over heb voor het schrijven van artikelen. Dit komt heus wel weer, maar de komende paar weken zal ik het bloggen even op een lager pitje zetten. 


Waar ik trouwens wel zin in heb aan het einde van zo'n lange dag? Kopje thee, pepernootjes erbij, laptop aan en eindeloos scrollen langs Tumblr en Bloglovin' voor opbeurende "lifespo" oftewel: inspirerende en/of opbeurende quotes, foto's en what not. 


Een paar favorieten: 

Grace Kelly 
Brigitte Bardot 
Hoe verlopen jouw eerste weken terug in de schoolbanken? 

With love, 

Kelly 

Ps. Bronnen zijn wederom onbekend, dus als je iets herkent: please do tell! 3 opmerkingen

 1. Heerlijke plaatjes. Worden we weer vrolijk van! Mijn eerste weken zijn ook begonnen, heel leuk maar erg vermoeiend. Ik herken het wel... dat weinig tijd voor bloggen, helaas:( wel een leuk artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel!
  Leuke blog trouwens, ik volg je!
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Communicatiewetenschap sounds fun and interesting!
  I feel happy for you for having so much to read! Hooray for Google Translate! LOL Be well, Kelly!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio