Home About Me Favourites Shop my closetWinter wear

9/30/2012Het is alweer een paar weken geleden, maar op de allerlaatste vakantiedag ben ik bij Visser Mode in Vorden heel leuk geslaagd. Ik hoor het je bijna denken "Vorden? Excusez-moi?" maar echt, geloof me, ze hebben een aantal hele leuke merken (o.a. Maison Scotch, Juffrouw Jansen) en het is een gezellig dorpje waar je, niet geheel onbelangrijk, goddelijk Italiaans ijs kan eten. Daarnaast ben ik laatst nog heel even bij de H&M geweest. Stukje bij beetje komt hij er wel hoor.. die herfst garderobe.. 


Mijn H&M aankoop: een getailleerde grijze kabeltrui van de LOGG lijn. Dit is voor mij een redelijk bijzondere aankoop. Ik heb namelijk nogal moeite met het vinden van kleren die niet alleen a: warm zijn, maar daarnaast ook nog eens b: flatteren. 
Die leuke 'boxy' Lana Del Rey sweater ziet er bijvoorbeeld erg mooi uit, maar dat heeft (als ik hem aan heb) toch net een te hoog Michelin gehalte. Deze daarentegen is mooi getailleerd en ik denk dat ik hem ga dragen met een (zwart) geplooid rokje en enkellaarsjes. 


Yes! Someday is today! Een heerlijk warm jasje/vestje van Opus, die - ook al doet de foto anders vermoeden - een mooie pasvorm heeft. 

Dit Maison Scotch shirt is niet iets dat ik normaal gesproken snel uit zou kiezen, maar hij staat erg leuk onder het bovenstaande jasje. 


Wederom Maison Scotch. 


En last but definitely not least: een heerlijk warme sjaal. Mijn oma is gek op het breien van sjaals en ik mocht er eentje uitkiezen. Ze heeft er zelfs nog een stuk bij aangebreid voor de echt koude dagen op de NS stations (en jongens.. hij kriebelt niet!) Oma, ik weet dat je dit leest: hartstikke bedankt! 

Hopelijk heb ik binnenkort tijd om even naar een Zara te gaan en wat meer leuks aan te schaffen (niet omdat ik een rupsje nooit genoeg ben, maar ik hebt echt wat meer winter-fähige kleding nodig), maar voor nu hoef ik het in ieder geval niet koud te hebben ;-). 


With love, 

Kelly 2 opmerkingen

  1. Leuke dingen heb je gekocht! Ik ben zelf ook nog op zoek naar warme wintertruien, maar ik vind de meeste truien ook echt niet flatterend.. Ik denk dat ik die van H&M ook maar eens ga proberen :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mag ik even heeeeel erg jaloers zijn op je shawl? Ik wil ook een breiende oma!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio