Home About Me Favourites Shop my closetAsos order

10/11/2012

Treurig maar waar: ik kom gewoon niet aan winkelen toe de laatste tijd.
Enigszins gefrustreerd door het gebrek aan fijne laarsjes, high waisted skinny jeans (die je nergens in de Achterhoek kan vinden, NERGENS) en een warme LBD in mijn kast struinde ik daarom een aantal web-shops af. Topshop heeft ontzettend leuke laarsjes in het assortiment (o.a. look-a-likes van ChloĆ©'s Susanna boots) maar mijn maten waren al lang en breed uitverkocht. Zo kwam ik - zoals altijd eigenlijk - weer bij Asos uit en zie hierboven de aankopen waar ik vol smart op wacht. 
Quick question: Ben ik de enige die in afwachting van een pakketje minimaal vijf keer per dag de order updates of tracking info checkt? Die Ć¼berhaupt dolgelukkig wordt van het zinnetje "Your order has been dispatched"? Die zelfs helemaal hieperdepiep wordt van een Bol.com bestelling...?!

Anyway, hopelijk passen de bovenstaande items zodat ik snel weer een outfit post kan maken. Fingers crossed! 

With love, 
Kelly 9 opmerkingen

 1. Net als ik, de hele dag door kijken hoe ver je pakketje is. Nog leuker,
  dan weet je dat je pakketje is geleverd thuis maar je bent zelf niet thuis
  en dan moet je nog wachten ook.

  En wat zijn die boots leuk! Verder dromen over de Susanna Boots..
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die schoenen zijn echt heel leuk!

  Bekijk ook onze blog en misschien kunnen we elkaar volgen?
  Laat het ons weten.

  x

  www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie items heb je geshopt! Hopen dat het allemaal goed zit:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, leuke dingen heb je gekocht! Vooral die laarsjes zien er erg leuk uit. Als ik een pakketje moet verwachten check ik het meestal ook wel dagelijks in welk stadium hij nu zit haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow leuke blog heb je ♥
  ik volg je, wil je terug volgen?

  liefs, sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha nee, je bent helemaal niet de enige! Ik wacht op dit moment op enkele boeken en een statief dat ik had besteld via Bol.com en elke dag loop ik vol goede hoop naar de bus om wat saaie brieven en reclamefolders te vinden. Jouw bestelling ziet er in elk geval al heel leuk uit, nog even geduld haha. :p
  Ik volg je, volg je terug? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke dingen die je hebt besteld!
  Ik zit ook met smart te wachten op mijn high waisted skinny!
  Ik vind je blog erg leuk! ik volg je nu :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio