Home About Me Favourites Shop my closetSeptember photo diary

10/06/2012


September was een behoorlijk hectische maand voor mij (zeker aangezien mijn laatste hectische maand vorig jaar oktober was.. ahem): een nieuwe studie, veel nieuwe indrukken en de pijnlijke realisatie dat mijn jaartje lang leven de lol (nouja, sort of) nu toch echt voorbij is. Als ik zo terug kijk naar de foto's kan ik bijna niet geloven dat het alweer 6 oktober is (Christmas anyone?!). Klik verder voor grotere foto's en bijschriften! 

1. Meet my golden oldie Babooshka. Ze is nu 29,5 jaar (88,5 in mensenjaren!) en ze galoppeert nog steeds zo licht als een veertje de wei door en flirt bovendien met al het mannelijk paardenvolk in haar omgeving. Age is just a number! 
2. De aller-√°llerlaatste keer met Femke theeleuten voor haar vertrek naar Exeter, dat was wel even een gek momentje. Haar Exeter adventures lees je hier
3. Blogging!  
4. De afgelopen maand had ik even white nails craze en dat terwijl ik nu alleen maar aan donkerrood/paars/blauw/groen kan denken. 


5. Ik ging laatst even wandelen na het eten en toen ik een flink stuk van huis verwijderd was werd het ineens razendsnel donker. Ai en daar sta je dan als bibberend burgermeisje. Gelukkig wel met hond en zaklamp app, maar -zoals ik al tweette- heb ik veel te veel afleveringen van Supernatural gezien om nog relaxt door een donker bosje te kunnen lopen..
6. Moederlief ging naar Amsterdam en kwam terug met een overheerlijke cupcake. Zo lief en z√≥ lekker.  
7. Mijn herfst/winter nagellakjes. 
8. Top 3 meest voorkomende opmerkingen als ik dit Zara shirt aanheb: 1. (na grondige inspectie) "Heb je dat zelf gedaan?" (om precies te zijn: "Heb JIJ dat ZELF gedaan???!") 2. "Wat leuk!" 3. "He wat klingelt er zo?".
9. Een of twee keer per jaar krijg ik ineens brownie fever: ik moet en zal dan brownies maken. En snel een beetje. Compleet gefrustreerd door de aangebakken dr. Oetker brownies kocht ik een fair trade pak bij de Wereld Winkel. Dat was een goede zet want ze smaakten echt geweldig. Niet aangebrand, niet mierzoet, maar knapperig van buiten, smeuiig van binnen en met een heerlijke cacaosmaak. Aanrader!
10. Ik denk dat onze hond stiekem aan yoga doet.. dit is toch niet helemaal normaal meer? 
11. Mooi uitzicht!  
12. Ik denk dat ik mijn blog onderhand wel kan omdopen tot The Portugese Pasteis Chronicles. 
13. Ik heb de afgelopen weken veel gelezen over Mass Media Theory en zoals je ziet is het erg interessant (niet eens sarcastisch bedoeld!)(niet eens!).  
14. Burgundy lips + Oxford trui = ready to study. 
15. Een hele lieve, leuke verrassing. Ik zal er snel een stukje over schrijven. Rara.. wat is dit?
16. Net zoals de rest van modeminnend Nederland ben ik gek op bordeaux rood en dan met name in nagellak vorm. 

Hopelijk hebben jullie een goede maand gehad!
Je kan me op Instagram volgen onder de naam @kellyklaver. 

With love, 
Kelly 4 opmerkingen

 1. Leuke foto's! Moest even lachen om je hond haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marc Jacobs, Dot eau de parfum natuurlijk :) (toch...?)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeeehj!! Heerlijke foto's madame! Ik vind ook dat die Femke ontzettend charmant op de foto staat! En ik mis toch een foto van je Chandler-badkamer setje. Als ik een beetje kritisch mag zijn. Blijft een heerlijk artikel om te lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The Portuguese Pasteis Chronicles, definitely.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio