Home About Me Favourites Shop my closetBlogging goals & mission muscle

11/23/2012

Here, have a picture of my face 
Hi there! 

Als het gaat om onthouden wat ik nog moet doen ben ik op z'n zachtst gezegd niet zo gestructureerd. Af en toe zet ik een afspraak in mijn agenda of telefoon (meestal staat er dan alleen "4.00.17" of "12-7, 12" en heb ik alsnog een "what the hell" momentje), maar over het algemeen vertrouw ik op mijn geheugen. 

Dat werkt vaak prima. Het gebeurt zelfs regelmatig dat ik "op gevoel" naar een afspraak ga en wonder boven wonder is dat tot nu toe nog niet fout gegaan. 
Heel af en toe wordt dit systeem me echter te chaotisch en raak ik in paniek. "Wat moest ik doen? Wanneer? Wie ben ik vergeten te mailen?!" Op dat soort momenten blijkt het maken van een to-do list de enige succesvolle remedie te zijn.
Laatst maakte ik er een van alle dingen die ik absoluut wil waarmaken binnen nu en, pak hem beet, een half jaar. Omdat twee van de drie doelen blog gerelateerd zijn leek het me een goed idee om ze hier te delen. Bovendien heb ik zo een extra stimulans, omdat jullie weten wat een lazy bum ik ben geweest als ik de doelen niet heb waargemaakt over een paar maanden ;). 

Blog doelen

Filmpjes 

Van dit doel zal ik waarschijnlijk spijt gaan krijgen. Ik heb een paar leuke ideeën voor filmpjes, maar van opnemen komt het gewoon niet. Ik loop aan tegen 1. het camera probleem (webcam lijkt me niet zo'n goed idee en ik vraag me af of mijn camera een filmpje wel aankan), 2. het licht probleem (het is tenslotte om vier uur al te donker om te filmen), 3. het spraak probleem (lees: driehonderd keer deleten omdat ik teveel als Luna "Looney" Lovegood klink) en tot slot 4. het digitale probleem (filmpjes editen? Say what?). MAAR de ideeën zijn, naar mijn bescheiden mening, te leuk om bij voorbaat al op te geven. Hier komen ze;

1. Een CVS filmpje

Ik merk in het dagelijks leven dat er veel onbegrip en onwetendheid is omtrent het Chronisch Vermoeidheidssyndroom. Daarom wil ik een aantal veel gestelde vragen beantwoorden en een stukje eigen ervaring delen. Ik heb al een paar goede vragen en suggesties van een vriendin gehad, maar mocht je zelf nog een toevoeging hebben: feel free to ask! 

2. Een holy grail filmpje 

Ik ben in de verste verte geen beauty guru, maar ik heb door de jaren heen veel producten geprobeerd en mijn favorieten zijn ook echt de moeite waard. Het lijkt me leuk om een filmpje te maken met mijn favoriete mascara, foundation, lippenstift, nagellak merk etc. 

3. Een shoplog filmpje

Ook een leuke suggestie van een vriendin: shoplog filmpjes! 

Lay-out make-over 

Hoewel ik helemaal niet ontevreden ben met mijn huidige lay-out zou ik het geheel graag iets persoonlijker/professioneler zien. Ik twijfel nog tussen overstappen op Wordpress en zelf mijn creativiteit loslaten of iemand zoeken die momenteel een opleiding grafisch design (of iets dergelijks) volgt en leuke artistieke ideeën heeft. Mocht je iemand zijn of kennen die in dat plaatje past en voor een redelijk bedrag een strakke, maar persoonlijke lay-out zou willen maken.. je kan mij mailen of een comment achterlaten! 

Persoonlijk doel  

Tot zover mijn blogging goals, mijn personal goal luidt als volgt: 

Mission Muscle 

Aiii jongens, ik rekende net even uit hoe lang ik niet heb kunnen sporten en dat blijkt toch een stuk langer te zijn dan ik dacht.. maar liefs zeven maanden! Zeven! Halleluja! En ik mezelf maar afvragen hoe mijn conditie "zo snel" heeft kunnen verdwijnen.. 

Zeven maanden niet sporten.. en dat terwijl ik daarvoor heel sportief was. Ik reed drie keer per week paard en ging daarnaast nog minstens een keer per week naar de sportschool voor cardio- en krachttraining. Deze combinatie zorgde voor getrainde armen, benen, schouders en zelfs een (soort van), (halve) blokjes buik als ik echt flink fanatiek was. Nu, zeven maanden later, is daar weinig tot niets van over. Ik ben - thank heavens- niet zwaarder geworden, maar laten we het vooral niet hebben over mijn zogenaamde spieren. 


Maar daar gaat dus verandering in komen. Vandaag ben ik voor het eerst weer even naar de sportschool geweest en dios mio, wat was dat fijn. Oké, ik haalde niet alleen de gemiddelde leeftijd, maar ook de gemiddelde snelheid flink naar beneden.. (kan je nagaan..) maar rustig opbouwen is ook een kunst. 10 min crosstrainer, 10 min loopband, 10 min krachttraining en oma Kelly ging alweer naar huis. Maar goed, mission muscle (= 1x p. week sporten) is van start gegaan! 


Tot zover mijn doelen, over een paar maanden volgt een update! 


Again: vragen of suggesties over de lay-out en het CVS filmpje zijn van harte welkom! 


With love, 

Kelly 2 opmerkingen

  1. Wat heb je dit leuk geschreven! Ik kan me vinden in de manier waarop je blogging goals maakt :) hopelijk kunnen we ze waarmaken!

    www.b-toblack.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk artikeltje :D ! Ik kijk wel uit naar je filmpjes! Veel succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio