Home About Me Favourites Shop my closetOctober photo diary

11/11/2012Hi guys!
Prepare yourself, want mijn photodiary van de afgelopen maand is zeer herfstig en zeer huiselijk. De afgelopen weken waren namelijk gevuld met leren, lezen, aantekeningen doorkijken, herhalen (het vreselijkste van allemaal, ik krijg altijd milde paniekaanvallen omdat ik bang ben dat ik niets meer weet..), tentamens maken.. en dat alles gebeurt nou eenmaal in kluizenaar modus. 
Gelukkig gaat het vanzelf weer voorbij allemaal. Goedschiks dan wel kwaadschiks (maar laten we hopen dat het goedschiks was hè, wel zo prettig). 
Dit weekend bleef ik nog even rondom huis om bij te komen met fijne series (Pan Am, The Pacific, Band of Brothers, Big Bang Theory, Glee, Two and a half Men..)(ja echt allemaal) want morgen start het nieuwe semester alweer. The hard knock student life.. ;-)
Enjoy! 


1. Ik had er vrij weinig vertrouwen meer in, maar tadaaa: een nude nagellak die in twee lagen dekt! Ik denk dat er nog wel een betere variant moet zijn, maar voor nu ben ik happy - ANNY, kleur Nude, o.a. te koop bij de Douglas. 
2. Mijn moeder heeft iemand horen zeggen dat "Rood met witte paddenstoelen potverdomme helemaal niet bestaan, dus wat mot dat met die spillebeen?!" Nou meneer..
3. "Leren? Moet jij leren? Nee je moet met mij spelen, met MIJ, kijk ik al zielig genoeg?". 
4. Grappig om te zien hoe mensen op mijn blog terechtkomen! 

5. Een paar weken geleden kon ik voor het eerst sinds maanden weer paardrijden. Oké, ik lag die middag voor pampus op de vloer, in een dekentje tegen de verwarming gerold (het is echt niet nodig om daar een voorstelling van te maken mensen. Echt niet), but it was so worth it! 
6. Heel af en toe doet mijn haar iets leuks. 
7. Kijk, dat is nog eens thuiskomen! 
8. Mijn nieuwe asos laarsjes. 

9. Overheerlijk zelfgemaakt noten"brood", het is een soort hele stevige cake, simpel te maken, ideaal om mee te nemen naar school/werk, erg vullend en bovendien: gezond! Zal ik het recept binnenkort posten? 
10. Ik probeer nu al weken goede review foto's te maken van deze tinted brow gel, maar het is voorlopig nog even een losing game vrees ik.. 
11. Whoops..
12. Ik zei het toch: herfst! 
13. Een nieuw windlicht om het leren de illusie van gezelligheid te geven. 
14. Mass society theory, limited effects theory, two step flow theory... 
15. Moe maar voldaan na het laatste tentamen. 
16. En dat waren dus de allerlaatste loodjes. Zal ik nog iets vertellen over Sociologie? Nee? Heel verstandig. 

Hoe was jullie tentamen periode/proefwerkweek? Was het een beetje te overleven? 

With love, 
Kelly5 opmerkingen

 1. Heel erg benieuwd naar je noten brood :) Leuke fotos trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kelly! Ik wil het recept van je notenbrood, die moet je er zeker weten opzetten.. : )
  En wat zien je asos laarsjes er super leuk uit!!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave laarsjes van de asos! Leuke diary, gelukkig zijn de tentamens weer voorbij:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's!

  www.b-toblack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke diary! Gave laarsjes en dat notenbrood ziet er lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio