Home About Me Favourites Shop my closetBlog update: Quite a pickle

12/06/2012

Hi guys, 

Even een vervelende huishoudelijke mededeling: ik heb alweer een tijdje niet gepost en dat komt dit keer niet door Bad Blogging Behaviour, maar door Bad Blog Behaviour. 

Het zit zo: 
Ik wilde vorige week het notenbrood recept plaatsen, maar bleek geen foto's meer toe te kunnen voegen. Ik kreeg de melding dat ik 1 Gigabyte aan foto ruimte heb verbruikt en nu dus de volgende opties heb: 

1. Iedere maand bijbetalen, 
2. Foto's verwijderen uit mijn Picasa Webalbums (met als addertje onder het gras dat de foto's in kwestie dan ook van mijn blog verdwijnen). 

Als klap op de vuurpijl blijkt het onmogelijk (althans, voor een digibeet comme moi) om überhaupt in te loggen in mijn Picasa Webalbums en laat er nu ook geen e-mailadres of telefoonnummer zijn voor hulpvragen..


Quite a pickle dus. 
Ik heb net nogmaals geprobeerd om een foto te uploaden en dat ging (wonder boven wonder) weer goed, dus ik zal eerst kijken of ik het recept er snel op kan zetten en daarna of ik een oplossing voor het foto ruimte/webalbum probleem kan vinden. 

Heb jij een blog en weet je hoe je dit probleem aan moet pakken of heb je een goede tip qua webhosting/foto ruimte dan zou ik het echt enorm waarderen als je die tip met mij zou willen delen :-)!

Hopelijk tot snel!

With love, 
Kelly 2 opmerkingen

  1. Weet je, je kan ook een flickr account creëren, het is gratis en werkt heel goed... dat doe ik nu dat mijn ruimte bij Picasa op is. Je kan je foto's naar flickr uploaden en op je blog link je gewoon de foto's... Flickr heeft ook meer gratis upload ruimte dan Picasa.

    Als je een vraag hebt, stuur mij gewoon een berichtje via Twitter of email ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei wel moeilijk, ik kan je niet helpen. Ik weet alleen wel daat als het mij zou gebeuren ik toch zou gaan bijbetalen! Ik ben je blog meteen via bloglovin gaan volgen, je blog is erg leuk! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio