Home About Me Favourites Shop my closetFashionology goodies

12/17/2012


Een aantal weken geleden zag ik op Instagram dat een van mijn favoriete sieraden merken, Fashionology, een week vol win-acties startte op Instagram. Aangezien ik al fan was van het merk en oprichtster Rachel Duister toen Fashionology nog hoofdzakelijk een mode blog was, vond ik niet meedoen simpelweg geen optie.  

De spelregels: re-post, tag met de site en actie, et voilà: je maakte kans op o.a. een mooie armband, ketting of - voor mij de meest begeerde prijs - een verrassingspakket ter waarde van maar liefst €300,-. Um.. yes please! 


Ik deed drie van de zeven dagen mee en had helemaal niet verwacht dat ik iets zou winnen. Toen ik tijdens een saai college op de Fashionology Facebook pagina keek en ineens mijn naam zag staan moest ik dan ook even een keer extra knipperen.. Het voelde best een beetje onwerkelijk op dat moment en heel awkward ook, want ik moest serieus meedoen en aantekeningen maken, terwijl ik het liefst een dansje had gedaan (inclusief de in die situatie gepaste vreugdekreten). Wat een ontzettend leuke verrassing! 


Vorige week kreeg ik het pakketje in huis en dios mío wat een mooie, minimalistische stukken..
Een ring, twee armbanden en twee kettingen dus, quite lovely non
Extra leuk: Jennifer Aniston draagt een hele mooie ketting met wishbone in de film He's Just Not That Into You en sinds ik die film heb gezien was ik naar een zelfde soort ketting op zoek! 

Hartstikke bedankt dus Fashionology, hier ga ik zeker weten heel veel plezier van hebben!

Ik ben eigenlijk wel benieuwd: wat is jullie favoriet? 

With love, 
Kelly3 opmerkingen

 1. Wauw! Super leuk dat je hebt gewonnen! Vind de wishbone ketting en de armbanden gaaf! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf! Leuk dat je hebt gewonnen!
  Ik ga je blog volgen, zou je die van mij ook willen volgen? Bij 50 volgers geef ik namelijk een give-away, doe je dan ook mee?

  Veel liefs,
  Ilse

  www.frescodulce.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je hebt gewonnen zeg! Vind de eerste armband en de ketting met wishbone echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio