Home About Me Favourites Shop my closetPhoto diary: Winter wonderland

12/20/2012Een redelijk groot Photo Diary dit keer! Nu ik de foto's bij elkaar zie valt het hoge winter gehalte me pas echt op. Sneeuw, dik ingepakt naar buiten moeten gaan en heel veel winter food: kerst kransjes, chocoladeletters, soep.. en macarons natuurlijk (niet echt winter food, maar simpelwel onweerstaanbaar ongeacht het jaargetijde).


Enjoy :-)! 

1. Kenzo inspired trui van Elle.com. Ik durfde hem niet te bestellen (pasvorm, stof.. yada yada), maar het ontwerp is erg leuk. 

2. Ik kreeg al een paar verontruste reacties, maar dit is een koekjesdeeg spuit mensen! Geen gevaarlijk wapen dus ;-).
3. Eh.. uiteenlopende smaak noemen ze dit geloof ik? Lauren Conrad's beauty book en E.B Sledge's beschrijving van de tweede wereldoorlog in het Pacifische gebied kwamen een paar weken geleden binnen. Aanraders!
4.  Mijn ouders gingen naar de V.S. en namen mee.. een Scorpion Sucker! Later meer hierover! 


5. Jaja, het begint door te dringen: macarons in de Achterhoek! Eerdere pogingen tot macarons in het oosten des lands (van bakkers, koks en ketens) vond ik niet erg geslaagd (lees: hard, knapperig), maar deze waren heerlijk. Driewerf hoera voor Ellen's Eethuisje in Zelhem!
6. Het Fashionology pakje kwam. 
7. Brushed Metal Effect nagellak van Catrice. Zo'n 24 uur prachtig, daarna niet zo best meer helaas. 
8. Ik maakte voor de terugkomst van mijn ouders deze verse tomatensoep. Hier verdween maar liefst 2 kilo aan tomaten in.. 

9. Drago houdt de boel graag in de gaten ;-). 
10. Het resultaat van mijn nieuwe spuitpistool. 
11. Het resultaat van mijn nieuwe spuitpistool pre-oven. 
12. Een van de laatste herfstige dagen in het bos, quite lovely13. Nog meer macarons uit de Achterhoek. Deze waren een goed voorbeeld van de hierboven besproken "macaron, but not really" variatie. Hard, knapperig en zonder stevige tussenlaag. Wel lekker als koekje, niet zo geweldig als macaron (zullen we de bakkers die deze variant maken maca-morons noemen? Nee?). 

14. Relly is de naam.
15. Al het snoepgoed in dit Photo Diary eet ik niet allemaal op een dag of in een week hè, keep that in mind please. 
16. Gelukkig nieuw haar: kort(!!) en blond. Even wennen, maar ik vind het eigenlijk wel leuk.. wat jij? 


17. Afgelopen weekend was ik met mijn moeder in Amsterdam! Winkelen, Anna Karenina, winkelen, de Amsterdam light tour, Indianen tentoonstelling in de Nieuwe kerk, winkelen.. good times!
18. Winterwandeling deel 1..
19. .. deel 2..
20. ..en deel 3 ;-) 

With love, 
Kelly 2 opmerkingen

 1. Leuke foto's en ik vind je nieuwe haar leuk! x
  www.reinadelamoda.fashionblogster.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er echt super leuk uit! :)

  ik ga je volgen misschien kan jij mij ook terug volgen !?
  misschien een domme vraag maar hoe maak je zo'n collage?
  + dat boek van lauren heb je dat in het engels gekocht?
  zoja wat staat er allemaal in wil je dat in een e-mailtje zetten of onder 1 van mijn blogs terug reageren hierop liefs.

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio