Home About Me Favourites Shop my closetChristmas outfit

12/22/2012

What I'm wearing this ChristmasOasis sleeveless dress, $57 / Trench coat / Jimmy Choo heels / Bite beauty clutch, $39 / Butter London nail polish
Hi guys!
Omdat ik niet zeker weet of ik voor outfit foto's kan zorgen aankomende kerstdagen (mij kennende..), geef ik hierbij een impressie. Een zwart Audrey Hepburn jurkje,
lakleren pumps, een lakleren clutch die bijna identiek is aan die hierboven, OPI glitter nagellak, roze lippenstift en simpele sieraden. Heel klassiek dus. Om het geheel niet te stijfjes te maken draag ik mijn haar los en pak ik mijn zwart/witte luipaard print jas erbij (denk: old Hollywood)(denk vooral niet: Barbie), die kon ik niet vinden op Polyvore, vandaar de trenchcoat (die ook niet zou misstaan in mijn kast trouwens..). Voorgaande jaren ging ik voor liefelijke pasteltinten en kant, dus dit is even wat anders.. iets volwassener ;-). 

Ik ben eigenlijk wel benieuwd.. wat dragen jullie met kerst? Ook een jurkje met high heels? 


With love, 

Kelly 3 opmerkingen

  1. Heel erg leuke outfit :D die butter london nagellak is super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik heb nog geen idee wat ik aantrek want moet tijdens de kerst gewoon werken. Worden dus geen heels en een rokje voor mij.. maar met o&n ben ik dat wel van plan!

    Fijne dagen x

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio