Home About Me Favourites Shop my closet10 things you didn't know about me

1/13/2013

Crocodile Dundee 2.0 in the making


- Ik was vroeger groot fan van Steve Irwin en heb altijd een fascinatie gehad voor haaien en krokodillen. Terwijl de krokodillen fascinatie ervoor zorgde dat ik de tijd van mijn leven had in Gatorland (Florida) en de Everglades, hebben Jaws en zijn comrades me vooral een zeefobie opgeleverd. 

En yes, dat ben ik in de foto hierboven. Best stoer toch, voor een acht-jarige? Ik moet wel opmerken dat het konijnen t-shirt een beetje uit de toon valt.. ;-)

- Ik scheld nagenoeg nooit, maar als ik in de auto zit verander ik heel af en toe in een angry English girl.. "For crying out loud, get out of my sodding way you IDIOT!!". 


- Ooit, toen het leven nog een stuk simpeler was, wilde ik prinses worden. Daarna volgden kapster, hoefsmid, dierenarts, militair, zeebioloog (die krokodillen weer), advocaat en rechercheur.. Was mijn eerste ingeving de beste? - Ik ben in het bezit van hypermobiele gewrichten. Hyperdebiele wat? Nou, ik weet het nog niet zo lang en heb er ook weinig aandacht aan besteed, maar het komt erop neer dat ik extra ruimte tussen mijn gewrichten heb en hierdoor leniger ben dan zo'n 90% van de wereldbevolking. Veel dansers en turners schijnen ook hypermobiele gewrichten te hebben. 

- Toen ik als klein meisje met mijn ouders op vakantie was in IsraĆ«l hebben Palestijnen onze bus bekogeld met stenen. Niemand raakte ernstig gewond, maar als troost kregen we van onze reisleider een prachtig stenen hartje om aan een ketting te hangen. 

- Ik ben soms erg bezorgd over de chemische rotzooi die er in voedsel, make-up, bodylotion, haarproducten en de rest van onze omgeving zit. 


- Ik word heel regelmatig geassocieerd met kostuumdrama's, which I love. Als ik kijk naar het taalgebruik, de etiquette, de prachtige jurken en de manier waarop mensen met elkaar omgaan in kostuumfilms of Jane Austen's romans, dan vrees ik dat ik in de verkeerde periode ben geboren.


- Om je even een tegenstrijdigheid te geven: ik ben ook gek op actiefilms. The Bourne triologie, the Expendables, the Matrix, X-Men.. you name it, I dig it. 


- Ik wil ontzettend graag naar een Florence + Machine concert! 


- Op dit moment heb ik om precies te zijn drie Universiteit gerelateerde dingen te doen die eigenlijk veel belangrijker zijn dan dit lijstje.. Whoops. 


With love, 

Kelly 4 opmerkingen

 1. Heerlijke zulke posts! En onwijs stoere foto, je durfde meer als 8 jarige dan ik.. Weet nog wel van vroeger dat een vriendin van mij smurf wilde worden, hoe fijn was het leven toen. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Haha smurf! Dat is ook een goede inderdaad ;-)! x

   Verwijderen
 2. Ik zie geen konijn op je shirt, dus in mijn ogen ben je (sorry, was je) een machtige 8 jarige. En hear hear over die chemische rotzooi. Het baart me nog niet zoveel zorgen dat ik vegan zou gaan worden, maar ik let wel op wat voor producten ik koop. Leuk zo'n post! Sowieso leuke blog! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie geen konijn op je shirt, dus in mijn ogen ben je (sorry, was je) een machtige 8 jarige. En hear hear over die chemische rotzooi. Het baart me nog niet zoveel zorgen dat ik vegan zou gaan worden, maar ik let wel op wat voor producten ik koop. Leuk zo'n post! Sowieso leuke blog! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio