Home About Me Favourites Shop my closetFrom A to Zurich!

2/20/2013Een tijdje geleden zwoor ik nog bij de bordeaux rode HEMA nagellak, maar op een gegeven moment begon ik me toch te ergeren aan de levensduur van mijn manicure wanneer ik deze lak droeg (maximaal twee dagen chip free). Omdat Douglas sinds kort ook OPI verkoopt besloot ik daar eens rond te neuzen. OPI bleek aardig wat varianten op het donkerrode thema te hebben, maar From A to Zurich sprong er echt uit. Dit was namelijk de enige 'zachte' kleur. Niet te donker, niet te fel, niet te oranje.. perfect voor meisjes/vrouwen met een lichte (koele) huidskleur comme moi. Een paar weken later vond ik From A to Zurich onder de kerstboom en nu is het een van mijn favoriete kleuren!

Zoals je misschien al ziet is de substantie vrij dun. Dit kan een nadeel zijn, omdat de nagellak na twee laagjes nog steeds licht doorzichtig is. Maar ook een voordeel, omdat je nagels sneller droog zijn en langer mooi blijven. From A to Zurich blijft bij mij ongeveer drie tot vier dagen goed zitten, maar doordat de substantie zo dun is kan je de gesleten randjes even bijwerken waardoor je minimaal vijf dagen met verzorgd uitziende nagels rondloopt. Ik ben in ieder geval hartstikke blij met deze Casper (het spookje) proof kleur ;-)!With love, Kelly 

3 opmerkingen

  1. Die is erg mooi ja! Precies wat je zegt niet te donker en niet te fel. Soms voel ik me echt een oud wijf met zo'n rode kleur :) Maar deze is erg mooi!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die heb ik ook! Hihi, een van mijn 4/5 OPI lakjes :) Maar bij jou lijkt hij zooo anders. Echt raar hoe dat kan verschillen zeg! Die van mij lijkt echt exact hierop maar die van jou is veel meer oranje ofzo. Zo vreemd! http://www.fashionata.be/files/user-5/opi-From-A-to-Zurich.jpg

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio