Home About Me Favourites Shop my closetWhen in doubt wear red

2/03/2013

Aaaaand the red one it is!
Na meer dan een half jaar wikken en wegen heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en een Pillarbox red Cambridge Batchel (15 inch) besteld. Het was een lastige keuze (first world problems much?), maar ik heb er absoluut geen spijt van!

Meer dan een half jaar twijfelen klinkt misschien lang, maar ik wilde echt zeker weten dat ik de goede keuze zou maken. Mijn ideaalbeeld is namelijk dat ik over tien jaar nog steeds met de Batchel rondloop. Achteraf is het wel een beetje treurig dat ik van het begin of aan al een rode tas wilde (hoewel ik in eerste instantie de Oxblood variant op het oog had) en dat het uiteindelijk dus ook de rode is geworden.. but oh well. 

Jullie adviezen zijn echter niet voor niets geweest. Ik heb meerdere keren het advies gehad om de Oxblood versie te kopen, maar deze bleek helaas uitverkocht te zijn. Daarna heb ik gekeken naar andere waardevolle suggesties: zwart (want: kan altijd) en anders navy of cognac. Het belangrijkste vond ik dat de tas bij al mijn kleren zou passen dus navy viel af (hoewel het echt een beauty is!) en zwart vond ik toch te onopvallend aangezien 50% van mijn kledingkast al uit zwarte items bestaat. 

Uiteindelijk, heel embarrassing, heb ik uit pure wanhoop een Polyvore collage gemaakt met wat er zoal in mijn kast hangt (zwarte/blauwe spijkerbroeken, grijze/witte/zwarte t-shirts, streepjes en nude) en toen bleek de rode tas de boel toch net iets meer op te vrolijken dan de bruine variant. 

De volgende ochtend heb ik de Batchel direct besteld met K.E. (mijn volledige voornaam is Kelly Elisa) als blind embossing optie

Ik sluit zeker niet uit dat ik in de toekomst nog een prachtige blauwe, bruine, zwarte of misschien wel pastelkleurige Cambridge Satchel aanschaf, maar voor nu wacht ik met smart (zeggen mensen dat nog?) op mijn allereigenste (dat in ieder geval niet) rode Batchel :-)! 

Hartstikke bedankt voor de goede raad!

With love,
Kelly 

Ps. Weet je wie ook een rode satchel heeft?

Bronnen met de klok mee: foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5 en 6: via Tumblr, bron onbekend. 6 opmerkingen

  1. Ohh gaaf! Rood past idd goed bij meerdere kleuren, daarom heb ik vaak rode lipstick op ;) Kan niet wachten op foto's van je eigen tas (ik wil best zien hoe die blind embossing er uitziet!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah leuk dat je er een hebt besteld! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohww die vind ik wel heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio