Home About Me Favourites Shop my closetPhoto diary: Keep your head up, keep your heart strong

2/14/2013Wegens persoonlijke omstandigheden is mijn laatste Photo Diary alweer een hele tijd geleden. De afgelopen periode verliep namelijk niet bepaald vlekkeloos. Tijdens Kerst kreeg ik te horen dat mijn oude merrie erg ziek was. Ik heb haar een week lang intensief verzorgd tot we te horen kregen dat we niets meer voor haar konden doen. Ze is bijna 30 jaar geworden en we hebben 10 jaar lang veel plezier met elkaar gehad (de stiekeme bosritjes zijn ontelbaar), maar het blijft erg moeilijk. 
De periode daarna was extra vervelend, omdat het aantal opdrachten, essays en tentamens ook nog eens hoog was. Tijdens de tentamens trok ik het bijna niet meer qua vermoeidheid, dus voorlopig doe ik het even rustig aan. 
Gelukkig heb ik ook leuke dingen meegemaakt: fijne series gekeken, van alles gebakken (en gegeten), leuke dingen gedaan met vrienden (Skyfall: check, Django Unchained: check, Les Mis: check) en mooie pakjes ontvangen..


1. Tijdens de tentamens ga ik meestal in 'hibernation mode' en besteed ik minder tijd aan kleding, haar en make-up dan normaal. Des te heerlijk is het om daarna uitgebreid te tutten.. al is het maar om boodschappen te doen.

2. Een pakje van Tiffany's op de deurmat.. dat wil toch (bijna) ieder meisje? Mijn Tiffany armbandje + nieuwe bedel kon ik na vijf weken afwezigheid weer verwelkomen. Prachtig ingepakt as per usual natuurlijk! 

3. Pretty, non? Het rondje met de "T" is nieuw. 

4. En nog zo'n heerlijk pakje! Veel sneller dan verwacht arriveerde mijn Pillarbox Red Batchel..

5. .. een uitgebreid artikel met detailfoto's komt eraan! 

6. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe series en over The Following heb ik in de paar weken dat het nu op tv is al verbazingwekkend veel gehoord. Tot nu toe is het veelbelovend, spannend en een tikkeltje luguber. Oh en niet te vergeten: Kevin Bacon heeft de hoofdrol.  

7. "Keep your head up, keep your heart strong". Sweetest card ever van dear friend Femke. Op de voorkant staan twee van mijn favoriete Tumblr foto's en twee uh, laten we het houden op 'vrolijke zelfportretten' ;-). Het kaartje staat nu op mijn bureau en elke keer als ik denk "oh hell to the no, life" dan helpt het toch een beetje. 8. Onder het mom 'studybreak' even de sneeuw in met de honden. 9. ... ennnnn nog een studybreak! Supernatural dit keer. 10. Mijn favoriete roze nagellak van Chanel is de kleur May. Het doet me erg aan de jaren '50/de serie Pan Am denken op een of andere manier.11. Toen ik deze foto maakte was ik bezig met de laatste aanpassingen van mijn literatuuroverzicht (soort essay). Wat ben ik ontzettend blij dat ik daar vanaf ben! De woorden tabaksadvertentie en roken onder jongeren ben ik voorlopig wel even beu.. 12. (rechts) Mijn allerliefste Babooshka voordat ze ziek werd, vandaar dat ik deze post even had uitgesteld. Wat een mooierd was ze hè?  
13. Het krentenbrood dat mijn moeder iedere Kerst en Pasen maakt is niet alleen lekker, maar ook nog eens fotogeniek. 

14. Na meerdere gecancelde afspraken eindelijk even langs de kapper gesjeesd voor een paar highlights. 

15. Mijn zwarte lakpumps van L.K Bennett (Bijenkorf Amsterdam).

16. Jullie weten (misschien) dat ik een enorme hekel heb aan nep macarons (te hard, te zacht..). Toen ik een paar weken geleden bij Ellen's Eethuisje in Zelhem ging eten was ik echter blij verrast. Voor een paar euro mochten we een pakje mee naar huis nemen :-)

17. Tiramisù di Carlo als kerst dessert. 

18. Ik laat mijn haar groeien, maar het gaat nog wel even duren voordat het zo prachtig lang is als het haar van mijn moeder.. 

With love,
Kelly 4 opmerkingen

 1. aaaaah Dean <3 heb je de aflevering van eergister al gezien? :3 en ik vind jou haar ook heel mooi hoor, wat korter heeft ook wat <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die krullen van de laatste foto is supermooi! en heel leuk van tiffany&co!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne diary zeg!
  Wat een prachtige armband van Tiffany's zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! En super leuk artikel!

  Zullen we elkaar volgen? Ik volg je nu.

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio