Home About Me Favourites Shop my closetMarina and the Diamonds

3/25/2013Catchy, bubbly, fun.. wat een heerlijke liedjes maakt Marina Diamandis! 

De 28-jarige zangeres en songwriter met een Griekse vader en een Welshe moeder staat vooral bekend om haar eigenzinnige kledingstijl en aparte stem. De liedjes die ze maakt vallen meestal onder de categorie (indie)pop en/of electronic pop. Marina wordt nog wel eens vergeleken met Lana del Rey, maar als je naar haar nummers luistert dan weet je dat de vergelijking in ieder geval niet op hun muziekstijl slaat. 
Het onderste liedje "Mowgli's Road' kwam ik een hele tijd geleden op Tumblr tegen en zo begon het spreekwoordelijke balletje te rollen. Toegegeven: er zijn ook een paar liedjes die niet zo mijn smaak zijn, maar over het algemeen wordt ik hier erg vrolijk van! Primadonna 

Wat een ontzettend leuke, orgiginele (kleding)stijl heeft ze hè? Een beetje Marie Antoinette meets pin up meets cartoon!

Bubblegum Bitch Mowgli's road


Tot slot Marina met haar natuurlijke haarkleur in een van de vreemdste clips die ik tot nu toe gezien heb ;-)! 


Eerlijk is eerlijk: ik moest even aan Marina's liedjes wennen, maar onderhand begin ik behoorlijk fan te worden! 


Wat vind jij? 


With love, 

Kelly 1 opmerking

  1. kvind haar lower lashes zo vet haha. ik kende dr pas toen dat gedoe was dat ze op nicki minaj ging haten haha :P

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio