Home About Me Favourites Shop my closetMy precious (Cambridge Batchel)

3/15/2013Als je mijn blog volgt dan weet je ongetwijfeld dat ik recentelijk na veel wikken en wegen een prachtige rode Cambridge Batchel heb besteld.
Na de aankoop kreeg ik te horen dat het waarschijnlijk een week of 5/6 zou duren voordat de Batchel verzonden kon worden. De tas wordt namelijk pas gemaakt nadat de bestelling rond is. Toen ik daarna een mailtje kreeg dat er iets fout was gegaan met de positionering van de gespen en dat ik op een volgend shipment zou moeten wachten dacht ik dat het nog veel langer zou gaan duren dan anderhalve maand. Gelukkig was dit niet het geval, want na drie(!!) weken werd de tas al bezorgd. Ik heb even de tijd genomen om hem te 'testen', vandaar dat dit artikel nu pas verschijnt. Klik verder voor detailfoto's en extra informatie! 

Omdat ik nog nooit een tas van de Cambridge Company in real life had gezien was het uitpak moment wel even spannend. Ik had tijdens het kiezen twijfels over de kleur, maar het rood is absoluut niet te fel, ik vind het juist heel classy! Daarnaast is de afwerking perfect, het leer heel mooi en ben ik erg blij met mijn initialen op de voorkant. Het enige minder positieve vond ik de dikte van het leer, maar dat is een kwestie van wennen. Ik vond de tas namelijk vrij dun, maar dit heeft puur te maken met het feit dat de Batchel geen voering heeft. Het doet dus niets af aan de stevigheid. 

Zoals je ziet heb ik gekozen voor blind embossing in plaats van zwart, goud of zilverkleurige letters. Dit heb ik gedaan omdat ik zeker wil weten dat het na 10 jaar ook nog mooi is en ik ben erg blij met mijn keuze!
Ik schrok wel een beetje van de grootte. Toen ik mijn spullen in ging pakken bleek de tas al behoorlijk vol te zitten nadat ik mijn Macbook Air + hoes erin had gestopt. Ai! Daarnaast is er geen vakje dat je af kan sluiten met een rits of een knoopje, waardoor ik niet zo goed wist wat ik met mijn auto sleutels aan moest. Omdat er ook geen ringetje binnen in de tas zit heb ik uiteindelijk een soort verleng sleutelhanger aan de buitenste ring gemaakt die je met sleutels en al in de tas kan vouwen (snap je het nog?), dus dat probleem is opgelost. Wat betreft het ruimte probleem.. de tas is vrij rekbaar en geeft steeds meer mee dus op het moment kan ik de volgende dingen tegelijkertijd vervoeren (met een beetje pas, meet, duw, trek en stampwerk):

In het grote vak: Macbook Air met hoes, waterflesje (0,5-0,75 cl), brood, portemonnee, dun schoolboekje, schrift, sleutels, mini toilettasje met make-up en grafische rekenmachine. 

In het voorvakje: pakje kauwgom, papieren doekjes, een koek en een mini haarborsteltje.

Best veel right!? De tas rekt ontzettend goed mee en het voorvakje is veel groter dan je zou denken. Minus laptop kan je trouwens makkelijk een boek of twee meesjouwen!


Wat ik echt heel fijn vind is dat de tas nooit te zwaar is. Op een of andere manier is het gewicht heel prettig verdeeld! Het hengsel is goed verstelbaar en de handgreep die dit een Batchel (in plaats van een Satchel) maakt is echt ideaal. Ik ben ontzettend blij dat ik voor die optie gekozen heb. Wat me ook opvalt: alle leuke reacties! Mannen, vrouwen, bekenden, onbekenden.. bijna iedereen lijkt de tas mooi te vinden. 

Enfin: Ik heb absoluut geen spijt van mijn aankoop en weet zeker dat ik nog heel veel plezier zal beleven aan mijn prachtige Batchel. 


Mocht je nog vragen hebben dan wil ik die met alle liefde beantwoorden via de comments of via de mail! 


With love, 

Kelly 3 opmerkingen

 1. Yay! Hij is erg mooi, en ik vind ook dat mijn batchel nooit te zwaar is... Mijn andere tassen zijn altijd zó zwaar als ik het zelfde aantal spullen erin stop, maar niet mijn batchel.

  De blind embossing ziet er ook erg prachtig uit!

  Ik denk je hebt de juiste keuze gemaakt met de rode kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gek is dat hè! Ik denk ook dat het de juiste keuze is :) Hoewel ze allemaal mooi zijn!

   Verwijderen
 2. ik vind hem echt prachtig! je ziet ook dat die gewoon van hele goede kwaliteit is <3

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio