Home About Me Favourites Shop my closetGo Ginza!

4/14/2013


Hoewel ik het leuk vind bij anderen ben ik zelf nooit echt fan geweest van pastelkleurige nagellak. Als ik de kleurtjes in de schappen zie staan vind ik het allemaal geweldig, maar op mijn eigen nagels.. not so much. 


Voor Go Ginza uit de nieuwe collectie van Essie maak ik echter graag een uitzondering. Ik zag hem voorbijkomen op een aantal beautyblogs en was meteen verkocht. Omdat ik 1. vanwege de tentamens toch al zelfmedelijden had en 2. weet dat de Essie collectie hier in de buurt niet al te actueel is, besloot ik hem te bestellen bij Bol.com. Na tentamen no.1 lag hij in de bus (timing!). Zoals je ziet is het een heel koel, licht kleurtje. Als het donker is dan is kleur ongeveer zoals in de foto hierboven, maar in het daglicht wordt het toch net iets paarser (maar nog steeds subtiel).
Net als de bovenstaande lakjes blijft Go Ginza ongeveer vijf dagen netjes zitten als je niet al te veel met je handen in het sop zit (of paardrijdt.. dat is ECHT killing voor je nagels). Een fijne toevoeging aan mijn mini Essie collectie dus. 


Van links naar rechts: Go Ginza, Mademoiselle, Sugar Daddy en Bikini So Teeny (oui, blauw, ook bij hoge uitzondering!). Ik ben de topcoat "No Chips Ahead" en de koraalroze "Cute as a Button" trouwens nog vergeten! 


With love, 

Kelly 3 opmerkingen

 1. Heel leuk kleurtje, ik heb ook zo'n kleurtje van Essie maar dan net iets donkerder. En ik had het ook besteld op Bol.com haha. Succes met je tentamens. ;) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a pretty colour! I didn't really like pastels either but this year I am getting into them! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi kleurtje! Vind pastel ook nooit zo mooi bij mezelf, toch maar is proberen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio