Home About Me Favourites Shop my closetShop my closet!

4/29/2013

Af en toe krijg ik ineens ontzettend veel zin om op te ruimen. Dat gebeurt meestal op momenten dat ik OF helemaal niets te doen heb (handig!) OF op momenten dat ik echt extreem veel te doen heb (Ken je dat? Dat je om tien uur 's morgens weet dat je de hele dag moet leren en dat werkelijk alles glorieuzer lijkt dan dat?). Op een of andere manier ruim ik ook altijd dezelfde dingen op (kledingkast, beautyspullen), terwijl er nu al meer dan een jaar vier verhuisdozen op mijn kamer staan met spullen uit mijn boekenkast en bureau.. 

Anyway, ik dwaal af. Waar het om gaat is dat ik mijn kledingkast heb opgeruimd en dat een aantal items eigenlijk hartstikke leuk zijn maar niet meer passen of toch niet echt mijn smaak zijn. Nou kan ik al die dingen wel op Marktplaats zetten, maar dat is een tergend proces dat bovendien vaker wel dan niet mensen aantrekt die niet kunnen spellen ;). DUS. Een Shop My Closet pagina op The Dutch Dauphine is geboren! Gisteren heb ik me even uitgeleefd met mijn camera (123 foto's binnen 45 minuten, halleluja) en zie hierboven (een deel van) het resultaat. 


Alle items zijn van goede kwaliteit en ongedragen of amper gedragen. De schoenmaten zijn 41 en 42 (te groot gekocht, nooit een goed idee). De kledingmaten variĆ«ren van XS tot M/L. Mailen kan naar thedutchdauphine@hotmail.nl. De prijzen zijn trouwens niet extreem laag, dat realiseer ik me. Maar dat komt dus omdat ik de meeste kleding nooit gedragen heb en de stukken al duur/duurder waren toen ik ze kocht. 


Mailen met een vraag over het een of ander kan natuurlijk altijd! 


With love, 

Kelly 

Ps. Ophalen in plaats van verzenden is ook prima!6 opmerkingen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio