Home About Me Favourites Shop my closetItems for spring

4/25/2013

Zoals ik eerder al schreef heb ik de afgelopen wintermaanden doorgebracht in een soort donker uniform (blauwe/grijze jeans, donkere trui, bordeauxrode sjaal, zwarte laarsjes.. repeat repeat) en dat begon eerlijk gezegd flink te vervelen. Na mijn laatste tentamen ging ik (gehuld in said uniform) daarom even de stad in om bij de Zara en de H&M rond te neuzen. Die laatste viel me erg tegen (polyester.. overal polyester), maar bij de Zara vond ik een leuk jack en een luchtig blousje. Daarnaast kreeg ik de afgelopen tijd twee leuke cadeautjes en vond ik de perfecte pastelpumps. 


Ik heb erg getwijfeld tussen dit jack en een iets meisjesachtiger model, maar ik ben blij met mijn uiteindelijke keuze! Leuk bij zwart, bruin, roze, wit.. en bij mijn rode Cambridge Batchel natuurlijk. 
Laatst schreef ik ook over de leuke pastelkleurige pumps die nu te koop zijn en zoals je ziet heb ik mijn paar voor de lente/zomer al gevonden. Pumps passen mij nagenoeg nooit, maar deze zitten met een paar halve zooltjes echt heerlijk.
Lastig te fotograferen, maar zo vreselijk mooi in real life. Deze blouse van Asos.com durf ik bijna niet aan te doen in de angst dat onze hond weer eens te enthousiast is in zijn begroeting (of dat ik te enthousiast ben met mijn thee..)

Deze lente sjaal kreeg ik als bedankje voor mijn hulp bij de modeshows een paar weken terug. Echt een verassing! Langeler Mode heeft nog veel meer van dit soort sjaals (voor fijne prijzen) mocht je op zoek zijn :)

Basic blouse met goudkleurige knoopjes. Prettig stofje en ook verkrijgbaar in panter print en blauw/wit. 

En tot slot mijn nieuwe bedel van Tiffany's: een rondje met de letter 'T'. Ik heb hem trouwens al een tijdje, maar had nooit een goede gelegenheid om deze foto te showen in eerdere blogposts.. dus bij deze! 

Jack - Zara, pumps - Unisa, blouse - Asos.com (eigen merk), Sjaal - merk onbekend via Langler Mode, armband - Tiffany's, zwarte blouse - Zara. 

With love,
Kelly 4 opmerkingen

  1. oh wauw prachtige kleding! <3 staat je vast denk ik ook heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Kelly, wat een leuke site heb je. echt smaakvol met leuke items en prachtige foto's.
    Dat je dit helemaal zelf doet. kun je mij helpen met het maken van z'n site voor de winkel?
    groetjes Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio