Home About Me Favourites Shop my closetFebruary & March photo diary

4/04/2013Jeetje, wat is ontzettend veel gebeurd de afgelopen periode! Ik heb helaas niet overal foto's van, maar wat ik wel erg leuk vind om te vertellen is dat ik een paar weken geleden meehielp bij een aantal modeshows. Heel kleinschalig bij een winkel in de buurt, maar toch erg leuk om mee te maken. Ik mocht de genodigden ontvangen, twee modellen met hun kleding helpen (stress!) en tussendoor in de winkel kijken of ik iemand ergens mee van dienst kon zijn (wat vooral resulteerde in zoektochten naar dat ene hemdje/dat kobaltblauwe broekje/dat leuke kettinkje/..). Daarnaast heb ik veel leuke dingen gedaan met vrienden (waaronder een high tea met Femke waar ik stom genoeg geen foto's van heb gemaakt) en ben ik op het moment nog even een weekje druk met tentamens. Hard knock student life ;) Oh! En er gebeurde nog iets met mijn autootje..


1. Gevalletje bad hairday turned great hairday.
2. Marieke en ik wilden al meer dan drie/vier jaar macarons maken (I kid you not!) en een paar weken geleden hebben we eindelijk een middag (en avond..) uitgetrokken om dat plan uit te voeren. We waren er eigenlijk al vanuit gegaan dat het een grote mislukking zou worden, maar ze zijn wonderwel gelukt! Oké, macarons horen natuurlijk niet zo bol en voluptueus te zijn als deze, maar ze smaakten echt Laduree-waardig! Met name de frambozen macarons waren een groot succes. Dankzij een paar YouTube chefs weet ik nu ook waar het fout is gegaan qua vorm, dus de volgende keer dat we met macarons in de weer gaan zal ik de recepten online zetten. 
3. Chocolade-speculaas macarons. 
4. Valentijnsdag!
5. Bij de Xenos verkopen ze nu plastic make-up bakjes met kleine vakjes, heel praktisch! Daar was ik al tijden naar op zoek. Nu ziet mijn 'stash' er eindelijk een beetje verzorgd uit. 
6. Dit is hopelijk mijn laatste Photo Diary met sneeuwfoto's.. 
7. Aan de slag met Marino. Na de hectiek van de modeshow leek het me beter om zelf niet te gaan rijden en Marino kennende vond hij dat ook niet zo problematisch ;)
8. Ik vond mijn blonde highlights hier verdacht grijs lijken..
9. Deze bordeauxrode, niet kriebelende wollen sjaal en ik zijn al wekenlang onafscheidelijk. 
10. Velp heeft een hele (hele hele) fijne pattiserie. 
11. Gotta love my dad ;)
12 De 99% natuurlijke producten van Yes to Carrots zijn echt een aanrader. Zowel de shampoo, conditioner als de nachtcrème vind ik heel goed. Als je hier nog een apart review over wil lezen: let me know! 
13. Fijn lente/zomerkleurtje: Essie's Go Ginza via Bol.com. 
14. Vitamineshot met yoghurt, ingevroren aardbeien, banaan, mandarijn, sinaasappel en citroen.
15. Tip: nieuw (afhaal)restaurant Nori in Doetinchem. 
16. Ahh ik mocht twee dagen in een matzwarte Mini Cooper One rijden die niet alleen heel stoer is maar ook nog eens heerlijk rijdt.. 
De aanleiding was echter minder rooskleurig: ik reed met mijn geliefde autootje tegen een uitstekend stuk van een bouwkeet aan op een dramatisch drukke parkeerplaats. Ik ben lang niet meer zo van slag geweest (trillende handjes!), maar het is uiteindelijk allemaal weer goed gekomen!

With love, 
Kelly 2 opmerkingen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio