Home About Me Favourites Shop my closet(Hard to find!) Musthaves

4/28/2013In dit collage heb ik items bij elkaar gezet die ik om een of andere duistere reden gewoon niet kan vinden. Naar sommige ben ik echt al jaren (jaren!) op zoek.. kan je nagaan. Het is echt niet zo dat ik de afgelopen tijd geen zwarte skinny's heb gezien, maar met een hoge taille? Nergens. Althans, niet in het oosten des lands. Ook sportschoenen, t-shirts, Ray-ban's en oorknopjes in overvloed natuurlijk, maar niet precies zoals ik het hebben wil.

Ik wil namelijk zwarte skinny jeans met een HOGE taille, basic LEREN sandalettes, een GROTE Ray-ban aviator, fijne nike FREE running shoes of in ieder geval Nike's die er een beetje leuk uitzien, simpele doch LEUKE basic t-shirts en KLEINE oorknopjes. 

De toevoegingen in hoofdletters vormen helaas het probleem. Mais oui. De komende maanden ga ik gewoon weer met goede moed op zoek. Fingers crossed!

De items 
1. Paige black verdugo ultra skinny jeans via montaignemarket.com 
2. Chloe sandals via ekseption.es
3. Topshop spike detail tanktop via topshop.com
4. Social Anarchy cross 14K gold earrings via ahalife.com
5. Ray-ban large metal aviator via swell.com 
6. Nike (R) flex experience via jcpenney.com 
7. Nike free running sneaker via conleys.de 
8. Monki Emma tee via monki.com

Ben ik de enige met (ogenschijnlijk) onbereikbare materialistische idealen of komt dit bekend voor? Please do share! 

With love, 
Kelly  

Ps. Ja. Jazeker. Ik ben me er absoluut van bewust dat het hier een zogenaamd first world problem betreft ;).  3 opmerkingen

 1. like that simple grey t-shirt with 'black', really great piece ;)X
  http://throughartrelatedtofashion.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nummer drie is erg leuk! Succes nog met verder zoeken!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nummer 3 en 8 zien er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio