Home About Me Favourites Shop my closetApril photo diary

5/04/2013


Hi there! 
Eigenlijk dacht ik dat ik over April niet zo veel te vertellen had, maar als ik zo terug kijk.. tentamens, codeersessies, een bezoekje aan Amsterdam, vakantie, een bezoekje aan Apeldoorn, leuke plannen voor the Dutch Dauphine (VERY exciting!), een weekje alleen met mijn vader, Koninginnedag, voor het eerst weer rijden met Wessel.. toch aardig wat noemenswaardige gebeurtenissen! 

1. In mijn winteruniform! Deze trui van H&M is een zeer goede aankoop geweest trouwens. Ik koop bijna nooit iets bij de H&M, maar als ik het wel doe dan is het gek genoeg vaak een trui waar ik uiteindelijk veel plezier van heb. 
2. Postbus 51 filmpjes coderen. De afgelopen weken hebben we als werkgroep per persoon meer dan 100 filmpjes gecodeerd voor een werkstuk over sensatie in reclamefilmpjes. In eerste instantie om te oefenen en daarna for real. Ik kan dat Postbus 51 deuntje echt niet meer aanhoren ondertussen! 
3. Mijn moeder was deze maand meer dan een week op vakantie en dan sluipen er altijd een paar nieuwe gewoontes in. Met name qua eten en tv gedrag: veel sushi en veel actiefilms! 
4. Mijn nieuwe 'tussenjas' van de Zara. Gisteren droeg ik hem met donkerblauwe skinny jeans, een wit t-shirt, een wit/roze (zogenaamd) zijden sjaaltje, een zalmkleurige leren tas, witte Allstars en knalroze nagellak.. stond heel leuk! 

Foto's 5, 6 en 8 maakte ik vorig weekend tijdens een wandeling met Drago. Het weer was perfect, dus ik ging even langs de kant van een sloot zitten (zie foto 8).. vlak daarna maakte hij een bommetje en was mijn broek doorweekt ;)
7. Allemaal half uitgelezen boeken die ik ter herinnering heb uitgestald. Must. Finish. 
9. De paardjes zijn weer thuis! Ik heb vorig weekend voor het eerst sinds ik ziek ben geweest weer met Wessel gereden, heel fijn! De laatste keer dat ik met hem heb kunnen rijden was tijdens de zomervakantie vorig jaar, dus het was best speciaal.  
10. Appel-kruimeltaart. 
11. Q-day! Hartstikke leuk. En ja, het moet even gezegd worden: Maxima zag er werkelijk adembenemend uit! 
12. Een smalle krultang zonder clip works like a charm! 
13. Afgelopen donderdag ging ik naar Apeldoorn om met mijn oudtante te lunchen en winkelen. Dat hadden we eigenlijk nog nooit gedaan, maar het was erg gezellig! Ik kreeg deze twee geweldige beautyproducten cadeau. Zo ontzettend leuk en lief. Apeldoorn is echt een leuke stad trouwens, veel groter en mooier dan ik had verwacht. 
14. De chubbystick in action. De kleur is heel subtiel en het is een goede moisturizer! 


Huishoudelijke mededeling 
Ik maak niet zo heel veel Instagram foto's en omdat ik voor photo diary's toch graag een stuk of 16 foto's heb heeft dit als gevolg dat ik soms foto's van meer dan twee maanden oud bespreek. Niet leuk en ook niet handig. Daarom omarm ik hierbij het idee dat een photo diary ook uit wat minder foto's kan bestaan (jaja, first world problems), zodat dit een maandelijks dingetje kan worden.. goed idee? 

With love, 
Kelly 1 opmerking

  1. hmmm appel kruimel taart <3 en SUSHIII! en je nieuwe jasje is leuk, hou van zulke kleurtjes! en je het maakt toch niet uit hoe oud foto's zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio