Home About Me Favourites Shop my closetForgotten photos

6/28/2013

Mijn oude vertrouwde MacBook begint steeds trager te worden dankzij de grote hoeveelheid foto's, muziek en series die ik heb verzameld. Tijdens een poging tot opschonen kwam ik heel wat foto's tegen die eigenlijk het onderwerp van een blogpost hadden moeten worden, maar uiteindelijk in de vergetelheid zijn geraakt. Best zonde! Daarom bij deze één groot artikel in plaats van meerdere kleine. 


Deze Ciaté lakjes kreeg ik afgelopen Kerst. Hoewel ik normaal gesproken bijna altijd naar de meer traditionele kleuren neig heeft met name het linker lakje toch een speciale plek in mijn nagellakliefhebbende hart veroverd. Het is een aparte mix van blauw en groen die verassend classy is.Mijn go-to sweater afgelopen winter: zwart met studs en net iets oversized (H&M). 

Ik had geen enkel paar zwarte pumps en met name tijdens de Feestdagen is dat toch een gemis. Deze kreeg ik vlak voor Kerst van mijn ouders. Misschien dat ik hier toch nog een stukje aan wijd, want ze zijn/zitten echt geweldig (L.K. Bennett via de Bijenkorf).


Hier ben ik echt heel enthousiast over: mijn nieuwe nagellak/parfum houder van de Blokker. Ik wist met name nooit wat ik met mijn parfum aan moest, maar op deze manier is het netjes opgelost. Aangezien meerdere grote bloggers hetzelfde idee hadden leek een blogpost echter overbodig. Geen shameless selfie, maar een serieuze swatch. De kleur 'Celestial' uit de Apocalyps lijn van Rimmel is prachtig, maar vergt veel onderhoud dankzij de romige structuur. Op het moment dat ik deze foto maakte was ik er van overtuigd dat de Touche Éclat - net als de Hypnôse Drama mascara van Lancôme - een favoriet zou worden. Helaas vind ik het erg tegenvallen: prima highlighter, matig dekkende concealer. 
Deze foto doet vrij weinig voor de (felle) kleur van Shrimply Devine. Ik wilde hem er toch tussen plaatsen omdat ik echt heel erg te spreken ben over de Sally Hansen Complete Salon lijn. Minstens zo goed en net iets goedkoper dan Essie.

Afgelopen november gingen mijn ouders een weekje naar de States. Ze brachten een aantal leuke dingen mee die eigenlijk hadden moeten eindigen in een 'New In' post. Op de foto: I love Hollywood mints, de Amerikaanse Vogue, de Star (typisch Amerikaans gossip blaadje, heel komisch), een armbandje gemaakt door de Navajo (daar nog in het doosje) en drie... lollies? Let's see: 

Even een close-up van de ingrediënten lijst.. 


.. Yup, er zit definitely een echte scorpio in!

De afgelopen drie jaar kocht ik ieder jaar een nieuw Chanel lakje op een luchthaven. Rose Satin is onderhand al leeg, Rose Insolent is een all time favourite geworden en May heeft een fijne jaren '50 vibe.

With love, 
Kelly 5 opmerkingen

  1. Handig zo'n nagellakhouder en mooie nagelaks ook, vooral de Ciate blauwe. Vreemde lolly, zou hem niet durvewn eten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die trui met studs ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's! Die lolly ziet er wel heel erg eng uit, ik zou hem niet durven op te eten haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio