Home About Me Favourites Shop my closetMay Photo Diary

6/20/2013

Een fijne tentoonstelling, een avondje bijkletsen met vrienden die ik al heel lang niet meer gezien had, veel wandelingen met Drago, een nieuwe lay-out, de weg kwijtraken in het bos en vele uurtjes ploeteren om het vak statistiek te kunnen halen (which I did!).. dat is denk ik de maand mei in a nutshell. Niet heel enerverend, maar ik heb deze week mijn laatste tentamen gehad, dus dat betekent dat ik ein-de-lijk weer een fatsoenlijke hoeveelheid tijd heb om leuke dingen te doen.
1. Eindelijk een mooie lay-out!
2. Django Unchained: echt een aanrader als je van Tarantino films houdt.
3. De enige ongezonde zoetigheid die ik deze maand heb gegeten, I kid you not.
4. Lange wandelingen met Drago.


5. Ik bestelde twee klavertjes bij Sugar and Spice en kreeg de infinity bracelet erbij, leuk!
6. De ultieme Dutch Dauphine, non? Op moederdag reed ik met mijn moeder naar het Valkhof in Nijmegen om daar de tentoonstelling 'In de Plooi" over de 18e eeuw in (Oost) Nederland te bekijken. Erg leuk, met onder andere originele jurken, meubelen, schilderijen en een klavecimbel. En paspruiken dus! Ik kon het niet laten (hoewel ik me daarna wel licht paniekerig afvroeg hoeveel kinderen met luizenhoofdjes hem al op hadden gehad).


7. De Marie Antoinette goodies uit Parijs.
8. Out and about met Drago.
9. Ik had onverwacht een dagje vrij en besloot de mountainbike eens te pakken. Fijne afwisseling!
10. Presentatie oefenen.. dat was hard nodig ;-).

With love, 
Kelly Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio